BREAKING NEWS! Fiul lui Miron Cozma a provocat un accident, la Timisoara, dupa ce a urcat aproape in coma alcoolica la volanul unui Audi    Un taximetrist in varsta de 36 de ani, de la firma Tudo, din Timisoara, a fost atacat de un client, care l-a deposedat de portofel si a fugit    Accident mortal la Becicherecu Mic, la primele ore la diminetii. Un barbat in varsta de 63 de ani, care circula pe langa bicicleta, fara a avea vesta reflectorizanta, a fost lovit de un autoturism     ISU Dolj linisteste cu greu populatia: in cursul anului 2017, pe teritoriul judetului nu s-au produs caderi de obiecte din atmosfera sau din cosmos     In plin scandal legat de Ordonanta de urgenta pe legile justitiei, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, singurul care poate sesiza Curtea Constitutionala, a decis sa plece in concediu    Tudor Chirila iese la atac: "Ma numesc Liviu Dragnea și vreau sa f.t Romania din toate pozitiile. De ce? Pentru ca pot. Am si o sluga model. Se numeste Tudorel"

Rotirea cadrelor continua cu succes la ACS Poli. Lui Viorel Visan i s-a gasit alt post

viorel-visanDupa doua sezoane, o promovare si o retrogradare, la ACS Poli continua sa se pastreze aceleasi metehne imprumutate din zona politicului. Rotirea cadrelor, astfel incat totul sa se aseze frumos la locul ”potrivit” se practica cu succes la club. Desi nu figura in noua organigrama si in ultimii ani s-a ocupat doar de juniori, acum Visan se ocupa de echipa mare.

Viorel Visan este unul dintre putinii angajati de la ACS Poli pastrati de pe vremea lui Marian Iancu. Fostul fotbalist a coordonat activitatea Centrului de Copii si Juniori si la Poli Timisoara, si la ACS Poli, si a facut-o chiar foarte bine. Dupa modificarile din organigrama din vara, Visan nu s-a mai regasit insa in schema de personal, iar Alexandru Dumitrascu a fost singurul pastrat ca organizator de competitii la nivel juvenil. Totusi, Visan a continuat sa se prezinte zi de zi la club, iar acum i s-a dat sarcina sa se ocupe de echipa mare, in sensul activitatilor zilnice, cum ar fi masa servita de jucatori. Astfel, pe bani publici, tipic muncii la stat in România, o persoana competenta pe activitatea ce o desfasura, in cazul acesta, munca de organizare de competitii la nivel de juniori, a primit alte atributii, doar de dragul unei mutari.

În mod similar, desi medicul Teymoor Ahmadi nu era nici el in noua grila de personal, si el continua sa mai ajute pe la club. Iar fostul responsabil cu alcatuirea dosarului de licentiere, Petrea Musat, nu mai e angajat al clubului, dar are un contract de colaborare cu ACS Poli.

foto: www.adevarul.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: