VIDEO Iesire din decor la Rally-Kart Cheveresu Mare dupa o succesiune de jaloane. Ce spun organizatorii

raliul banatului zi 1 (3) fol ImpactRaliul organizat de ACR Timis la Cheveresu Mare sambata aceasta a avut un final neplacut pentru echipajul de la Schoko Baroque Racing. Masina pilotata de Daniel Preunca a iesit in decor dupa ce a lovit un jalon. Incidentul s-a petrecut in cadrul primei probe speciale din cele trei ale competitiei de automobilism. Nici pilotul, nici copilotul nu au patit nimic, dar masina a fost serios avariata.


Cei de la ISU Banat au ajuns repede la fata locului si i-au recomandat unuia dintre cei doi din masina sa faca un RMN. Investigatiile medicale au arata ca nu a fost nicio problema, deoarece role-bar-ul i-a protejat pe sportivi de o accidentare serioasa:

”Au iesit in decor dupa o succesiune de cinci jaloane. Incidentul s-a petrecut dupa aproximativ 2 km in proba speciala numarul unu. Cauza putea fi o eroare, o problema tehnica, o intrare in balans. Cei de la ISU i-au recomandat unuia dintre cei doi sa faca un RMN, au fost la spital, si s-a dovedit ca totul e in regula. Pilotii au fost protejati de cusca interioara, au avut un role-bar foarte bun la masina. Masina, ca fierul, s-a indoit putin”, ne-a declarat Ladislau Giurisici, presedintele Comisiei de Automobilism si Karting Timis.

Mai jos puteti urmari clipul cu iesirea in decor:

Clipul cu pilotii iesind din masina:

Leave a Reply