BREAKING NEWS! Judecatoria Timisoara a dispus ca procurorii sa reia ancheta in dosarul sotilor Vasile si Felicia Barbut, din Calea Lipovei, batuti cu bestialitate de agresori care purtau cagule     Un nou protest la Timisoara, duminica, de la ora 19, in Piata Victoriei, la care pot participa toti cei care cred ca, pana la urma, "Coruptia poate fi invinsa!"     Politia Locala din Timisoara a demolat colibele improvizate din zona cartierului Ronat, in care locuiau 18 oameni fara adapost     Proiectul ecologic de protejare a naturii, "Dealul lui Cireasa", implementat de fostul comisar de politie Doinel Malcoci, langa Banloc, aproape de finalizare    Calin Popescu Tariceanu, atac virulent la Procurorul General, dupa delegarea Laurei Codruta Covesi la PICCJ: Este un gest de aroganta, de sfidare, nu intelege ce inseamna statul de drept     67 de persoane s-au prezentat Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babes” din Timisoara, in primele 14 zile din iulie, dupa ce au fost muscate de capuse

INSELACIUNE! Procurorii Curtii de Apel Timisoara au trimis in judecata un avocat, acuzat de inselarea unui client cu 6.000 de lei

avocat_legat

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat rechizitoriul in dosarul unui membru al Baroului Arad, acuzat de savarsirea infractiunii de inselaciune in forma continuata, si au dispus trimiterea acestuia in judecata.

Probatoriul procurorilor a relevat faptul ca, in perioada 2012 – 2013, avocatul Ciprian Ioan Ciocu a indus in eroare o persoana cu privire la promovarea si derularea a doua procese civile si a unei plangeri penale, comunicandu-i ca a formulat cererile de chemare in judecata si plangerea penala, iar acestea au fost admise si urmeaza sa fie puse in aplicare. In realitate, avocatul nu efectuase niciun demers in acest sens, spun procurorii. Prejudiciul creat persoanei vatamate prin fapta comisa este in valoare de 6.000 de lei. Dosarul a fost trimis spre solutionare Curtii de Apel Timisoara.

Reamintim ca, in urma cu 15 ani, si un avocat din Baroul Timis a fost cercetat pentru falsificarea unei hotarari judecatoresti, in sensul obtinerii unei solutii favorabile intr-un dosar privind revendicarea unui imobil de pe strada Paris. Falsul a iesit la iveala in momentul in care persoana vatamata s-a prezentat la arhiva pentru investirea sentintei cu formula executorie. Dosarul a fost instrumentat de procurorul Pompiliu Stanciu, care a trimis avocatul in judecata pentru fals si inselaciune. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: