CULISELE DOSARULUI SEX CU MINORE! Milionarul Ahmad Jabri Tabrizzi apare in stenograme ca fiind prieten cu proxenetul Paul Manzu si vizitat de acesta in compania a doua prostituate! “Doctorul” n-a fost citat nici macar ca martor in dosar

tabrizzi

Desi ancheta in dosarul sex cu minore a fost finalizata, iar procurorii DIICOT au sesizat instanta de judecata, discutiile in jurul retelei de prostitutie dedicata, in exclusivitate, VIP-urilor locale sunt tot mai aprinse.


Pornind de la tentativa esuata de a-l atrage in vartejul acuzatiilor penale pe avocatul Florin Kovacs, care a fost audiat ca martor pentru a descrie modul in care judecatorul Nicolae Tomus trimitea SMS-uri lui Paul Manzu cand se afla in companii selecte, pana la decizia procuroroarei Carmen Martinov de a-i “face scapati” din dosar pe mai multi playboy locali sau afaceristi iubareti, se poate spune ca aceasta ancheta a fost una extrem de dificila pentru procuror si politistii de la Crima Organizata.

Pentru a argumenta cele spuse mai sus, vom dezvalui numele unui important om de afaceri din Timisoara, care, desi apare in inregistrari, nu a fost citat nici macar ca martor. Este vorba despre milionarul de origine siriana Ahmad Jabri Tabrizzi, unul dintre sustinatorii din umbra ai fostului presedinte al Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, care, dupa cum se mentioneaza in stenograme, la un moment dat, a fost vizitat de proxenetul Paul Manzu, aflat in compania a doua prostituate.

In timpul anchetei, intrebat daca el le-a plasat pe Alina si Jivnov Daliborca lui Codrin Cosmin, din Arad, Paul Manzu raspunde:

“Nu eu le-am plasat acestuia, ci dimpotriva, el le-a chemat la el, la Arad! Nu stiu cine le-a transportat, nici ce relatii a stabilit acesta cu ele. Intr-una din dati, am fost la un amic de-al meu, doctorul Jabri, insotit de cele doua, dar nu in scopul de a le plasa”, recunoaste Paul Manzu.

Acuma, de ce-o fi mers proxenetul cu doua fete usoare la doctorul Jabri ramane un fel de secret a lui Polichinelle, avand in vedere preocuparile mimozelor. Eventual, este posibil ca Ahmed Jabri Tabrizzi sa le fi oferit un job fetelor lui Manzu, avand in vedere ca detine participatii in cadrul unor firme precum Pharaohs Ceramics SRL, Centrumag Horia SRL, M&H sau Societatea Cooperativa Igiena.

Cea din urma este si firma care pare a rula cele mai mari afaceri, incasarile din 2009 fiind de aproape un milion de euro, in timp ce restul companiilor au cifre de doar cateva sute sau zeci de mii de euro si inregistreaza pierderi. Jabri Ahmed Tabrizi este cunoscut sub porecla de „Doctorul“ in Timisoara, orasul in care s-a stabilit inca din 1980, anul in care a venit in Romania ca student al Facultatii de Medicina.

Acesta este doar unul dintre milionarii care n-au fost deranjati de procurorul Martinov, pe criterii doar de domnia sa stiute, alaturi de altii, asupra carora vom reveni zilele viitoare. (Vlad Enciu)

 

3 thoughts on “CULISELE DOSARULUI SEX CU MINORE! Milionarul Ahmad Jabri Tabrizzi apare in stenograme ca fiind prieten cu proxenetul Paul Manzu si vizitat de acesta in compania a doua prostituate! “Doctorul” n-a fost citat nici macar ca martor in dosar

  1. Jegul asta de araboi cat o mai freacă prin Timisoara cu potlogariile lui? Cine il tine in brate pe jegosu asta?

Leave a Reply