EFECTUL TUNISAIR! Directorul Aeroportului Timisoara a declansat campania de razbunare impotriva celor care au zadarnicit operatiunea “pieile de bovina”! Sediul IPA Regiunea 8 Timis, aflat in incinta aerogarii, a fost evacuat!

ipa 8

Confiscarea marfurilor introduse clandestin in tara, in noaptea de 22/23 octombrie, dupa ce-au fost aduse pe Aeroportul International Timisoara cu o aeronava de pasageri a companiei Tunisair, dar si scandalul ce-a urmat, in care a intervenit pana si Ambasada Tunisiei de la Bucuresti, l-au enervat de-a binelea pe directorul executiv Daniel Idolu.


Mania sa a fost sporita si de ridicolul unei situatii in care a intrat singur, de bunavoie, dupa ce a negat cu vehementa ca la Timisoara ar fi aterizat vreun avion din Tunisia, pentru ca apoi, la cererea ambasadei, sa-si aduca aminte de zborul TAR 3500. In aceste conditii, cand se profileaza o paguba de peste 500.000 de euro pentru proprietarul marfurilor, care nu se astepta sa pateasca asa ceva pe aeroportul prieten din Timisoara, Daniel Idolu a demarat o campanie de pedepsire a celor care, in viziunea sa, au zadarnicit planul de aducere in tara, fara plata taxelor vamale, a 2,7 tone de piei de bovina, prelucrate si croite special pentru tapiteriile auto de la Talmaciu.

In primul rand, a rupt prietenia cu directorul televiziunii Europa Nova, Stelu Iordache, caruia i-a reprosat prezentarea si dezbaterea acestui subiect spinos in mai multe emisiuni. Apoi, s-a certat violent cu Adrian Jebelean, seful Biroului Vamal Aeroport Timisoara, pentru indrazneala de a confisca intreaga cantitate de marfa. Si pentru ca alarmarea serviciilor de pe aeroport, in noaptea de 22/23 octombrie, s-a facut pe filiera Politiei de Frontiera, dupa ce un agent a aflat intamplator ca la capatul pistei se afla un avion din Tunisia, Daniel Idolu nu a stat mult pe ganduri si a decis sa evacueze IPA Regiunea 8 Timis din sediul detinut in incinta aerogarii.

ipa 8-2

Asadar, nu cu mult timp in urma, pe usa sediului IPA, aflat langa spalatoria privata din incinta aeroportului, a aparut o hartie, in care presedintele IPA Regiunea 8 Timis, agentul sef principal Viorel Marcu, era somat sa se prezinte urgent la directorul administrativ.

“Ni s-a pus in vedere sa evacuam acel spatiu de cativa metri patrati, pentru ca i se va da alta destinatie! Am invocat faptul ca avem semnat un protocol cu fostul director adjunct Alfred Simonis, care ne permite sa folosim acel spatiu. N-a contat, astfel ca la sfarsitul saptamanii trecute am eliberat acea camera”, ne-a relatat Viorel Marcu.

De partea cealalta, inainte de intalnirea cu seful IPA, directorul administrativ Andra Matei ne-a comunicat ca este vorba doar de o simpla lamurire a situatiei locative a politistilor.

“Nu este vorba despre nicio evacuare din acel spatiu, ci doar despre lamurirea situatiei locative a acestei organizatii a politistilor de frontiera”, ne-a linistit tanara domnita adusa in aeroport pe filiera PSD Caras Severin, in calitate de discreta admiratoare a primarului de Caransebes, Marcel Vela.

Ulterior, lucrurile au stat complet diferit, iar IPA Regiunea 8 Timis a ramas fara sediu. Paradoxal, conducerea aeroportului nu a descoperit in arhiva vreun duplicat dupa protocolul de atribuire a spatiului si au solicitat o copie de la politisti.

Asadar, campania de razbunare a lui Daniel Idolu este in plina desfasurare si, daca ramaneti pe receptie, veti afla la timp si in exclusivitate care sunt urmatoarele “victime” ale intaiului conducator al aeroportului timisorean. (Gh. Ilas)

5 thoughts on “EFECTUL TUNISAIR! Directorul Aeroportului Timisoara a declansat campania de razbunare impotriva celor care au zadarnicit operatiunea “pieile de bovina”! Sediul IPA Regiunea 8 Timis, aflat in incinta aerogarii, a fost evacuat!

  1. Micul Napoleon iar face ce vrea muschiu lui pe aeroport? Chiar nu poate sa-l opreasca nimeni?

  2. ŞARPELE ÎŞI FACE DE CAP
    Acesta este rezultatul implicării tovarăşilor PSD- ei în administrarea AIT ,,Traian Vuia”. De ani de zile, PSD- ul păstrează şi susține la conducerea aeroportului un fost instalator a cărui pregătire profesională l-a condus la performanța de a reuşi să desfunde cu şarpele orice hazna a aeroportului. În loc să îl păstreze pe tovarăşul Dan Idolu în profesia unde acesta excela, anume cea de instalator, “tata socru” al PSD-ului l-a promovat pe ex-instalator în funcția de manager al aeroportului, el atingând astfel nivelul său de incompetență.
    Directivă KGB: Trebuie avansaţi numai acei conducători care execută impecabil sarcinile primite şi nu le analizează depăşind cadrul activităţii lor.
    Conducerea de la Kremlin nu avea nevoie, în statele-satelit, de parteneri, ci de executanţi. Această politică trebuia aplicată până la nivelul celei mai neînsemnate întreprinderi. Criteriul de avansare nu trebuia să fie competenţa, autoritatea, inteligenţa sau popularitatea, ci fidelitatea necondiţionată faţă de Centru. Faptul că fidelitatea era cultivată, în majoritatea cazurilor, numai la cei incapabili, pentru că ei erau cei mai zeloşi executanţi, nu deranja, ba chiar era de dorit. Nu contau uriaşele pierderi suferite de economiile ţărilor socialiste prin promovarea incompetenţilor. Scopul era păstrarea unui control total asupra fiecărui segment al vieţii politice, economice, sociale şi culturale. Iar dezastrul era chiar de dorit, pentru că bunăstarea ar fi oferit oamenilor răgazul de a gândi.

  3. Ba da, dati-i bine de baut wisky din cel mai scump si puneti-l la volanul unei masini puternice si fara frane

Leave a Reply