BREAKING NEWS! Prefectul Eva Andreas a emis ordinul de incetare inainte de termen a mandatului de consilier judetean al PMP detinut de Roxana Iliescu, fost vicepresedinte al CJ Timis    Inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata sa pronunte, astazi, sentinta în dosarul angajarilor fictive in care este inculpat Liviu Dragnea     Marele Premiu al Municipiului Timisoara la Automobilism va avea loc in data de 23 iunie, de la ora 10, pe terasamentul din fata cladirii ANAF, in zona Pietei 700    Un subofiter de pompieri de la ISU Cluj-Napoca a fost ranit, joi dimineata, dupa ce a deschis o cutie plasata langa masina sa, care a explodat    Tribunalul Timis anunta ca, in perioada 2 iulie - 7 septembrie 2018, pe perioada vacantei judecatoresti, registratura si arhiva vor functiona de luni pana joi, intre orele 9-11    Presedinta ICCJ, Cristina Tarcea a sesizat Parchetul General pentru a verifica daca protocolul ICCJ-SRI-PICCJ a fost incheiat in conditiile unor infractiuni de fals

EXPLOZIV! Fostul judecator Nicolae Tomus, condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Sex cu minore! Fostul magistrat va trebui sa presteze 60 de zile de munca in folosul comunitatii la Horticultura sau Piete

tomus_CaP

Curtea de Apel Timisoara a pronuntat o prima sentinta in dosarul Sex cu minore, in care procurorii DIICOT au trimis in judecata, in toamna anului trecut, nu mai putin de 16  inculpati, printre care judecatori, medici, avocati, muzicieni, patroni de club si alti amatori de distractii penale cu fete.

Dupa ce, la termenul trecut, judecatorul Gheorghe Bugarschi a disjuns actiunea penala fata de inculpatii Paul Manzu, liderul retelei de proxenetism, Ovidiu Gitan, Ovidiu Torj, Gheorghe Bala, Horatiu Petrescu, Cosmin Codrin, Amarildo Iacusi, Petru Bot, Firu Tiron, Attila Muczi, Calin Ardelean, Giuseppe Handke, liderul trupei DJ Project, Adrian Popescu, Epure Dorin, patronul clubului Heaven, si Mugurel Stan, precum si latura civila a cauzei si a dispus formarea unui nou dosar, astazi a decis condamnarea fostului sau coleg din magistratura, judecatorul Nicolae Tomus, care, pana in vara anului trecut, a impartit dreptatea la Judecatoria Timisoara.

Astfel, dupa ce a luat act de renuntarea la cererea de schimbare a incadrarii juridice din santaj in cea de amenintare, instanta de judecata l-a condamnat pe Tomus Nicolae Aurelian la 2 ani de inchisoare, cu suspendare, aceasta fiind rezultanta contopirii pedepselor pentru fiecare cap de acuzare, respectiv 8 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de folosire a serviciilor unei persoane exploatate, 1 an si 4 luni pentru santaj, 1 an si 4 luni pentru favorizarea faptuitorului, plus un spor de 8 luni.

“In baza art. 93 al. 2 C.p. impune inculpatului sa frecventeze un program de reintegrare sociala derulat de catre Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Timis sau organizat in colaborare cu institutii din comunitate. In baza art. 93 al. 3 C.p. impune inculpatului ca pe parcursul termenului de supraveghere sa presteze o muncă neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 60 de zile la una dintre urmatoarele institutii: SC Horticultura SA Timisoara sau SC Piete SA Timisoara”, a mai dispus judecatorul cauzei.

Dupa executarea pedepsei principale, timp de doi ani, Nicolae Tomus nu va putea fi ales in nicio functie publica si nu va putea ocupa nicio functie care sa implice exercitiul autoritatii de stat. Sentinta nu este definitiva, ci poate fi atacata cu apel in 10 zile de la comunicare. (Gh. Ilas)

18 Responses to EXPLOZIV! Fostul judecator Nicolae Tomus, condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Sex cu minore! Fostul magistrat va trebui sa presteze 60 de zile de munca in folosul comunitatii la Horticultura sau Piete

 1. observator says:

  Foarte frumos, oare Curtea de Apel i a interzis sa mai facă sex și cu minore în perioada celor 2 ani cu suspendare? Hm? Bine totuși ca ne a scăpat de pramatia asta de pedofil din justitie!

  • carmen says:

   Valeleu, domnu judecător Tomus, te așteptăm la munca de jos la horticola, poate așa iti mai vine mintea la cap şantajist de minore ordinar!

  • observator says:

   Iote te, porcușoru o prins curaj și o început sa guițe:) pai asta era și ideea jigodie:))

  • vecinu says:

   domle, îmi pare rău de prostovanu ăsta, ca îl știu pe tat su și pe fosta ui soție, o fată de treabă, da ăsta s a făcut bagabont și l a lăsat și nevasta ca era bătăuș și drogat…..

  • bodrog says:

   Dragă Nick, poate te va ajuta în viață
   Psalmul 108, ca sa te îndrepți….

   1.Dumnezeule, lauda mea n-o ţine sub tăcere. Că gura păcătosului şi gura vicleanului asupra mea s-au deschis
   2.Grăit-au împotriva mea cu limbă vicleană şi cu cuvinte de ură m-au înconjurat şi s-au luptat cu mine în zadar.
   3.În loc să mă iubească, mă cleveteau, iar eu mă rugam.
   4.Pus-au împotriva mea rele în loc de bune şi ură în locul iubirii mele.
   5.Pune peste dânsul pe cel păcătos şi diavolul să stea de-a dreapta lui.
   6.Când se va judeca să iasă osândit, iar rugăciunea lui să se prefacă în păcat.
   7.Să fie zilele lui puţine şi dregătoria lui să o ia altul;
   8.Să ajungă copiii lui orfani şi femeia lui văduvă;
   9.Să fie strămutaţi copiii lui şi să cerşească; să fie scoşi din curţile caselor lor;
   10.Să smulgă cămătarul toată averea lui; să răpească străinii ostenelile lui;
   11.Să nu aibă sprijinitor şi nici orfanii lui miluitor;
   12.Să piară copiii lui şi într-un neam să se stingă numele lui;
   13.Să se pomenească fărădelegea părinţilor lui înaintea Domnului şi păcatul maicii lui să nu se şteargă;
   14.Să fie înaintea Domnului pururea şi să piară de pe pământ pomenirea lui, pentru că nu şi-a adus aminte să facă milă.
   15.Şi a prigonit pe cel sărman, pe cel sărac şi pe cel smerit cu inima, ca să-l omoare.
   16.Şi a iubit blestemul şi va veni asupra lui; şi n-a voit binecuvântarea şi se va îndepărta de la el.
   17.Şi s-a îmbrăcat cu blestemul ca şi cu o haină şi a intrat ca apa înlăuntrul lui şi ca untdelemnul în oasele lui.
   18.Să-i fie lui ca o haină cu care se îmbracă şi ca un brâu cu care pururea se încinge.
   19.Aceasta să fie răsplata celor ce mă clevetesc pe mine înaintea Domnului şi grăiesc rele împotriva sufletului meu.
   20.Dar Tu, Doamne, fă cu mine milă, pentru numele Tău, că bună este mila Ta.
   21.Izbăveşte-mă, că sărac şi sărman sunt eu şi inima mea s-a tulburat înlăuntrul meu.
   22.Ca umbra ce se înclină m-am trecut; ca bătaia de aripi a lăcustelor tremur.
   23.Genunchii mei au slăbit de post şi trupul meu s-a istovit de lipsa untdelemnului
   24.Şi eu am ajuns lor ocară. M-au văzut şi au clătinat cu capetele lor.
   25.Ajută-mă, Doamne Dumnezeul meu, mântuieşte-mă, după mila Ta,
   26.Şi să cunoască ei că mâna Ta este aceasta şi Tu, Doamne, ai făcut-o pe ea.
   27.Ei vor blestema şi Tu vei binecuvânta. Cei ce se scoală împotriva mea să se ruşineze, iar robul Tău să se veselească.
   28.Să se îmbrace cei ce mă clevetesc pe mine cu ocară şi cu ruşinea lor ca şi cu un veşmânt să se învelească.
   29.Lăuda-voi pe Domnul foarte cu gura mea şi în mijlocul multora Îl voi preaslăvi pe El,
   30.Că a stat de-a dreapta săracului…

 2. Av Obirsanu Carmen says:

  Este pacat ca s-a ajuns aici. Daca se luau masuri de la inceput nu se ajungea sa se intample ce s-a intamplat. Nu cred si nu voi crede niciodata ca sefii si colegii lui Tomus nu stiau ce face omul acesta.De ce l-au lasat? Cind comentam prostiile lui (divorta oamenii in lipsa, parasea sala de judecata cind avea chef, motiva solutii anapoda) mi se spunea de catre colegii lui sa tac.
  De ce dle Balan ai tacut ca erai seful lui direct?
  Era evident ca omul avea nevoie de ajutor sa fie redresat.
  E usor acuma sa te amuzi acum de prostiile lui si ale celorlalti dar consider ca cei din jurul lui au si ei o parte din vina.

 3. Justitiarul says:

  Referitor la remarcile la adresa magistraților în special a șefului Bălan va comunicam ca acesta nu putea interveni în gândurile lui Tomus..El e preocupat cu băieții. .și pipa..sunt pe alte lungimi de ..unduire

 4. Vecinul de peste drum says:

  Cum a ajuns judecatorul nick tomus la Timisoara stiti ?
  Talui lui Tomus(fost ofiter) a fost prieten cu sotul fostei presedinte a Curtii de apel Timisoara Nebela-fost ofiter de securitate si apoi sef SIPA cind silvia Nebela era Presedinta a Curtii de Apel Timisoara.
  Prin relatia asta a venit Nick la Timisoara.
  Stiti cine a fost Nebela?
  Pe vremea ei judecatorii au dat o multime de case tiganilor din timisoara dar toate afacerile au fost musamalizate ca madam Nebela sa ajunga la ICCJ si sa intre in notariat.

Leave a Reply

%d bloggers like this: