RECHIZITORIU! Doctorita din Lugoj acuzata de luare de mita a fost trimisa in judecata! Femeia a eliberat mai multe rapoarte de expertiza medicala contra spaga

doctorita lugoj

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au finalizat ancheta penala si au dispus trimiterea in judecata a inculpatei Ramneantu Adriana Camelia, medic in cadrul Cabinetului de Expertiza Medicala a Capacitatii de Munca Lugoj, care este acuzata de comiterea infractiunii de luare de mita.


Conform rechizitoriului intocmit de procurori, in cursul lunii decembrie 2015, Ramneantu Adriana Camelia a eliberat rapoarte de expertiza medicala in schimbul unor sume de bani si bunuri, fiind vorba de nu mai putin de 17 acte materiale. 

In timpul perchezitiilor la cabinetul sau, la sfarsitul lunii ianuarie 2016, oamenii legii au descoperit suma de 150 de euro, dar si mai multe pachete de cafea, ciocolata si alte produse care se presupune ca au fost primite de la pacienti. Investigatorii au beneficiat de marturia a cel putin sase persoane, care au sustinut ca au dat bani sau diverse bunuri pentru prelungirea concediului medical sau pentru intocmirea dosarului de pensionare pe caz de boala.

Pentru consolidarea probatoriului, procurorii au obtinut autorizatia necesara interceptarii convorbirilor telefonice purtate de doctorita cu diversi pacienti. Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare Tribunalului Timis. (V.E.)

 

Leave a Reply