BILANT! Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara au prins, in 2016, nu mai putin de 376 de infractori si au aplicat aproape 2.500 de amenzi

jandarmi-1

Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara si-a facut radiografia activitatii desfasurate in 2016, rezultatele fiind prezentate, miercuri, in cadrul unei sedinte de bilant, de comandantul Cimpan Remus Ioan.


In perioada evaluata, jandarmii timiseni au actionat, in primul rand, pentru a asigura ordinea publica pe timpul campaniilor electorale, prilejuite de alegerile locale si alegerile parlamentare, dar si pentru prevenirea si combaterea fenomenului infractional si contraventional in zona de responsabilitate teritoriala, avand in atentie manifestatiile care au implicat participarea unui public numeros, cele cultural-artistice, religioase si cele de protest.

Pe langa aceste misiuni, executate nemijlocit de efectivele de jandarmi, pe parcursul anului 2016 au fost intensificate misiunile pe linia mentinerii ordinii publice, fiind constituite patrule mixte in mediul urban si rural, precum si misiunile executate in cooperare cu efectivele politiei de frontiera, in zona de responsabilitate.

Pe linia constatarii faptelor de natura contraventionala sau penala, in anul 2016 au fost constatate 355 infracțiuni, fiind identificati 376 autori si au fost aplicate 2.455 sanctiuni contraventionale a caror valoare totala depaseste 600.000 de lei. Invitatii prezenti la eveniment, printre care prefectul Mircea Bacala si seful IPJ Timis, chestorul Ioan Mirescu, au tinut alocutiuni in care au reliefat buna cooperare si colaborare avuta pe parcursul anului 2016 pentru atingerea principalului obiectiv: cresterea gradului de siguranta a cetatenilor.

Pentru anul 2017, Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara si-a stabilit ca principale obiective optimizarea managementului actiunilor si cresterea indicatorilor de referinta in ce priveste eficienta misiunilor. (G.I.)

 

 

Leave a Reply