DAUNE MORALE! Jurnalistul Malin Bot, dat in judecata de patronul Evenimentului zilei! “Dan Andronic hartuieste in instanta un amarat de ziarist lasat pe drumuri de mafia politica!”

Dupa ce a fost concediat de la Romania libera, sub pretextul unei subite masuri de austeritate necesare reducerii de costuri redactionale, jurnalistul Malin Bot trebuie sa faca fata si unui proces civil ce i-a fost intentat de catre patronul ziarului Evenimentul zilei.


Pe data de 16 februarie, Dan Andronic a depus o actiune la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, care are ca obiect “pretentii daune morale”. Contactat de jurnalistii de la Paginademedia.ro, patronul EVZ nu a dorit sa precizeze cauza deschiderii actiunii si nici suma pe care i-o cere lui Malin Bot.

„Nu vreau sa comentez nimic, merg doar pe instanta”, a precizat Dan Andronic.

Luat prin surprindere de aceasta actiune, Malin Bot a spus ca nu cunoaste obiectul procesului. “Prin aceasta actiune, Dan Andronic executa mai departe comenzile mafiei politice, de altfel el fiind si inculpat intr-un dosar al DNA. Acest proces nu e nimic altceva decat o continuare a lucrurilor pe care le-a facut pana acum si ma asteptam sa faca asta, pentru ca am spus adevaruri foarte grave despre el, despre parteneriatul lui media penal cu inculpatul fugar Sebastian Ghita. Am sa explic si eu in instanta cum Luminita Cohalmi, sefa postacilor Elenei Udrea, stergea comentariile cititorilor EVZ.ro de pe site.

Am incredere totala in justitie si sunt convins ca instanta de fond si instanta ulterioara vor da niste sentinete juste si corecte. Dincolo de toate acestea, ramane o stare de fapt, simpla si incontestabila: un mogul de presa trimis in judecata de DNA in dosare cu prejudicii de zeci de milioane de euro hartuieste in instanta un amarat de ziarist lasat pe drumuri de mafia politica”, a declarat Malin Bot.

Reamintim ca, la sfarsitul lunii august 2016, Malin Bot a demisionat de la conducerea editiei on-line a EVZ, dupa care a adus o serie de acuzatii grave patronului ziarului, Dan Andronic, ce fusese retinut intr-un dosar de coruptie ce viza retrocedarea ilegala a 47 de hectare de teren si padure, in zona Snagov, catre printul Paul de Romania. (G.I.)

Sursa foto: B1TV

One thought on “DAUNE MORALE! Jurnalistul Malin Bot, dat in judecata de patronul Evenimentului zilei! “Dan Andronic hartuieste in instanta un amarat de ziarist lasat pe drumuri de mafia politica!”

  1. Un fripturist nevolnic acest Malin Bot, susținut ca sa intre în presa mare de un securist arhicunoscut în Timișoara, pe care încă îl vizitează. I-o fi înapoiat lui Dan Andronic tableta cu care a fugit de la EvZ sau o retine ca și prada de rezbel? Ce-o mai face soția lui Malin, exilata tocmai la Deta?

Leave a Reply