CULTURA PAPARAZZI! Fostul sef al publicatiilor Cancan si WOWbiz, nominalizat la functia de ministru al Culturii! “E un Guvern care produce soc si groaza!”, spune Traian Basescu

Parlamentarii PMP se retrag de la audierile din comisii ale ministrilor si nu vor participa nici la sedinta Parlamentului de investire a Cabinetului Tudose, un guvern “care produce soc si groaza”, a anuntat, joi, presedintele PMP, Traian Basescu, citat de Agerpres.


“M-am consultat cu colegii din grupurile parlamentare de la Camera si de la Senat si concluzia a fost ca cea mai buna solutie este sa ne retragem de la audieri si sa nu participam nici la sedinta comuna de investire a Guvernului.

Motivele sunt urmatoarele: este un Guvern profund incompetent. Numai daca ne referim la Cultura este fostul sef de la Cancan, ca prim viceprim-ministru este omul care mergea la vanatoare cu Omar Hayssam, la IMM-uri avem unul caruia i se spune pitiponcul. E un Guvern care produce soc si groaza si se vede ca nu-i de aici, nu-i din filmul unei guvernari”, a afirmat Traian Basescu, la Parlament.

Basescu a mai spus ca audierile din comisii sunt “o mascarada”.

“Nu vrem sa giram acest Guvern instalat de Iohannis, Dragnea si Tariceanu nici macar prin prezenta noastra la activitatile care se vor desfasura astazi, adica audieri in comisii (…) si votul de investitura. Cei care au nasit acest guvern, adica domnul presedinte Iohannis, domnul Dragnea si domnul Tariceanu trebuie sa poarte integral responsabilitatea a ceea ce va urma”, a sustinut Basescu.

PSD este acuzat ca duce viata culturala romaneasca la nivel de telenovele si de cancanuri, dupa nominalizarea lui Lucian Romascanu, fostul sef de la tabloidul Cancan si publicatia paparazzilor WOWbiz, la demnitatea de ministru al Culturii. (M.I.)

Leave a Reply