ALEGERI PARTIALE! PMP Timis a dat startul luptei electorale in comuna Checea! Aranca-Irina Valea si-a depus candidatura la functia de primar

Partidul Miscarea Populara a deschis lupta electorala in localitatea timiseana Checea, vineri, 13 octombrie, odata cu depunerea candidaturii pentru functia de primar al comunei. Aranca-Irina Valea, insotita de colegii din organizatia PMP Timis, a depus la Biroul Electoral de Circumscriptie Checea si o lista cu 100 de semnaturi de la sustinatori, asa cum prevede legea electorala in cazul comunelor.


“Mi-am depus astazi candidatura la functia de primar al comunei Checea si sunt convinsa ca toti oamenii din aceasta comunitate o sa fie alaturi de mine pentru ca simt ca vor sa faca o schimbare. Totodata am certitudinea ca vor face ceea ce trebuie sa faca pentru a reusi sa imbunatatim, impreuna, viata pe care o ducem”, a declarat Aranca-Irina Valea imediat dupa ce a depus actele prin care si-a anuntat candidatura la functia de primar.

”Noi suntem convinsi ca doamna Aranca-Irina Valea va fi primarul comunei Checea. Noi suntem convinsi ca aceasta candidatura va fi un success pentru Partidul Miscarea Populara cat si pentru doamna Aranca. Astazi, 13.10.2017, consideram ca este o zi norocoasa atat pentru candidat cat si pentru Partidul Miscarea Populara. Suntem convinsi ca odata cu schimbarea politicii din comuna Checea, cetatenii comunei vor fi fericiti dupa finalizarea votului”, a declarat presedintele PMP Timis, Cornel Samartinean, imediat dupa ce s-au depus actele prin care Aranca-Irina Valea si-a anuntat candidatura la functia de primar.

Plasata pe primul loc in sondajele de opinie pentru alegerea primarului din Checea, Aranca-Irina Valea este mandra sa faca echipa cu Partidul Miscarea Populara – Organizatia Timis, pentru o schimbare in bine a administrarii eficiente a comunei Checea. (Gabriela Gaspar)

Leave a Reply