ACCIDENT! Un ofiter SRI beat la volan a accidentat mortal o tanara in varsta de 35 de ani. Acesta a fost colegul de camera al generalului (r) Florian Coldea la Academia de Informatii

Parchetul Militar de pe langa Curtea Militara de Apel Bucuresti a preluat, marti, ancheta in cazul colonelului Silviu Deatcu, seful demisionar al SRI Ploiesti, care s-a urcat baut la volan si, in localitatea Tancabesti, a accidentat mortal o tanara.


Acesta va fi cercetat cu privire la savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, pe rolul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti a fost inregistrata sesizarea din oficiu a Inspectoratului de Politie a Judetului Ilfov – Serviciul Rutier, cu privire la faptul ca, luni, in jurul orei 17,50, un ofiter din cadrul Serviciului Roman de Informatii, aflat la volanul unui autoturism, in timp ce se deplasa pe DN1, pe raza localitatii Tancabesti, judetul Ilfov, a accidentat mortal o persoana in varsta de 35 ani.

In urma accidentului, persoana vatamata a fost proiectata in afara partii carosabile, la aproximativ 50 de metri distanta de trecerea de pietoni, pe partea dreapta a sensului de deplasare catre Bucuresti.

Politistii de la IPJ Ilfov sustin ca soferul avea o alcoolemie de 0,43 ml/l alcool pur in aerul expirat.

Este posibil ca ofiterul SRI sa scape cu o pedepasa simbolica, in conditiile in care, la Academia de Informatii, a fost coleg de camera cu nimeni altul decat generalul (r) Florian Coldea, fostul adjunct al sefului SRI.

De asemenea, pana sa fie numit la comanda SRI Ploiesti, Silviu Deatcu a fost adjunctul sefului Diviziei W, cea care se ocupă de combaterea criminalitatii organizate. Seful acestei structuri a fost generalul Razvan Ionescu, actualul prim-adjunct al directorului SRI, Eduard Hellwing. (G.I.)

Sursa foto: luju.ro

Leave a Reply