BREAKING NEWS! Tragedie rutiera pe o sosea din Ungaria, in care si-au pierdut viata 9 cetateni romani. Un microbuz inmatriculat in judetul Mures a lovit frontal un camion cu nisip. IMAGINI VIDEO

Nu mai putin de 9 cetateni romani si-au pierdut viata, in aceasta dupa-amiaza, pe o sosea din Ungaria, in urma unui accident extrem de grav. Un microbuz inmatriculat in judetul Mures s-ar fi angajat, cu viteză excesiva, intr-o depasire si a intrat in coliziune frontala cu o basculanta incarcata cu nisip, care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers. 


Accidentul a avut loc pe drumul national 4, langa localitatea Ceglédbercel, la aproximativ 60 km de Budapesta, pe sensul de deplasare spre Romania.

In urma impactului deosebit de violent, toti cei 9 pasageri ai vehiculului din Romania si-au pierdut viata. Soferul camionului a fost, de asemenea, ranit si transportat la spital.

O echipa consulara mobila din cadrul Ambasadei Romaniei la Budapesta s-a deplasat, in regim de urgenta, la locul accidentului pentru a acorda asistenta consulara. Conform presei din Ungaria, toate cele 9 victime au fost identificate, urmand ca familiile acestora sa fie instiintate in cel mai scurt timp. (V.E.)

Leave a Reply