PE SURSE! Cine este, de fapt, Patricia Chelbu-Goje, contestatul director al Serviciului Public Crese din cadrul Primariei Timisoara?

Numita in functia de director al Serviciului Public Crese din cadrul Primariei Timisoara, avand ca principal atu dorinta primarului Nicolae Robu de a promova tinerii in cele mai importante functii publice din administratia locala, jurista Patricia Chelbu-Goje a ajuns la un pas de a fi legata de lumea interlopa.


Tanara s-a trezit aruncata in valtoarea unei lumi underground, aflata intr-un permanent conflict cu legea, doar pentru ca si-a urmat glasul inimii si s-a casatorit cu patronul unui bar din centrul Timisoarei, fost boxer si prieten cu unul dintre bodyguarzii problema ai orasului de pe Bega.

In acest context, aducandu-se ca dovada o fotografie dintr-un local public, in care apar mai multi baieti rai ai orasului, se speculeaza, deja, anumite complicitati nepotrivite, sugerandu-i-se, parca, directoarei din Primaria Timisoara sa ceara cazierul judiciar fiecarui individ cu care sta la masa sotul ei.

Sursele Impact Press bine conspirate in Primaria Timisoara ne-au dezvaluit ca Patricia Chelbu-Goje nu numai ca nu are nicio legatura cu lumea interlopa, ci chiar provine dintr-o familie de vaza a orasului, cu ramificatii in invatamant si… jurnalism.

Tatal ei adoptiv, Gheorghe Goje a fost, pana anul trecut, profesor universitar la Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest Timisoara, fiind titularul cursurilor Managementul Proiectelor, Managementul Serviciilor si Ecoturism. De asemenea, Gheorghe Goje a fost indrumator de doctorat.

Mama sa, Daniela Mirela Goje, este nimeni alta decat directorul Liceului Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timisoara, totodata fiind si membru in Corpul National de Experti in Management Educational.

Surpriza pentru toti acuzatorii tinerei in varsta de 24 de ani, a carei singura vina este promovarea intr-o importanta functie locala, vine o data cu dezvaluirea unui mic secret de familie: Patricia Chelbu-Goje este fiica naturala a jurnalistului Nicolae Dolanga, fost redactor, redactor-sef si apoi director adjunct al Studioului de Radio Timisoara, care a decedat in anul 2016, dar si nepoata scriitorului, masonului si fostului jurnalist de la Renasterea Banateana, Petru Novac Dolanga.

Asadar, ca o concluzie, solidaritatea de breasla ar trebui sa insemne nu doar tratarea acestui subiect cu un accentuat simt deontologic, ci, poate, si discriminare pozitiva si respectul datorat unor galonati reprezentanti ai jurnalismului banatean. (Mara Ion)

Leave a Reply