EXCLUSIV! Bodyguard din Timisoara condamnat la 1 an de inchisoare si plata a 5.000 de euro, dupa ce a salvat o tanara de la viol

Sentinta halucinanta a Judecatoriei Timisoara in dosarul scandalului de la Clubul Heaven, din dimineata zilei de 22 noiembrie 2015, cand un bodyguard a intervenit in forta pentru ca o tanara sa nu fie agresata sexual in toaleta barbatilor.


Judecatoarea Anita Balaban a dat credit total fostului sau coleg de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, procurorul Alexandru Ceausu, autorul rechizitoriului din acest dosar, si i-a condamnat la inchisoare atat pe bodyguard, cat si pe tanara salvata de la un viol iminent.

In schimb, agentul de politie Daniel Brinzan, care a ripostat la interventia bodyguardului, a pozat in victima si a reclamat faptul ca a fost lovit in timp ce insotea o tanara la toaleta, prezentand in acest sens un certificat medico-legal cu 35 de zile de ingrijiri medicale, va primi suma de 5.000 de euro cu titlu de daune.

CITESTE si: http://EXPLOZIV! Un politist din Dumbravita a sesizat parchetul ca a fost agresat intr-un club de noapte! Bodyguarzii acuzati de atitudine violenta spun ca agentul este agresiv si are interdictii in mai multe cluburi din Timisoara

“Atentie, fetelor care frecventati cluburile de noapte, lasati-va violate, nu incercati sa va opuneti agresorilor, nu-i reclamati, altfel riscati sa fiti violate de procurori in timpul urmaririi penale. Este absolut incredibil ca victima unei tentative de viol sa fie condamnata la un an de inchisoare, cu suspendare, pentru ca nu a fost de acord sa declare ceea ce voia procurorul. Sigur ca vom contesta solutia Judecatoriei Timisoara, iar in apel speram sa dam peste un complet de judecatori carora sa nu le placa sa violeze Codul Penal”, ne-a declarat avocata Carmen Obirsanu, aparatoarea tinerei Daniela Coroiu, din localitatea Dumbravita, trimisa in judecata si condamnata pentru marturie mincinoasa.

De asemenea, bodyguardul Alin Ursu, care a avut ghinionul sa auda tipetele tinerei abuzate si a decis sa intervina pentru salvarea ei, a fost trimis in judecata pentru purtare abuziva si “recompensat” cu un an de inchisoare, cu suspendare, prestarea a 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii in cadrul Directiei de Sanatate Publica Judeteana Timis sau a Primariei Municipiului Timisoara, dar si plata sumei de 5.000 de euro cu titlul de despagubiri morale catre Daniel Brinzan.

“Sunt efectiv socat, nu stiu ce sa spun, nu ma asteptam ca doamna judecator sa nu inteleaga drama prin care a trecut o tanara, la un pas sa fie agresata sexual de un politist. Ce trebuie sa inteleaga un agent de paza din aceasta sentinta? Dupa cum a sustinut procurorul in timpul urmaririi penale, va trebui sa lase ca violul sa se produca, altfel fapta agresorului nu va putea fi dovedita si pedepsita. Speram ca in apel lucrurile sa se schimbe, sa nu mai fim judecati de fosti colegi de facultate ai procurorului care a instrumentat dosarul”, spune Alin Ursu, reprezentat in fata instantei de judecata de avocatul Viorel Pasca.

Reamintim ca, in octombrie 2016, judecatoarea Anita Balaban a decis sa retrimita dosarul inapoi la Parchet, pentru ca procurorul sa remedieze mai multe neregularitati din actul de sesizare a instantei. Hotarare  3097/ 13.06.2018 a Judecatoriei Timisoara nu este definitiva, putand fi atacata cu apel in 10 zile de la comunicare. (G.I.)

 

3 thoughts on “EXCLUSIV! Bodyguard din Timisoara condamnat la 1 an de inchisoare si plata a 5.000 de euro, dupa ce a salvat o tanara de la viol

  1. Ce i-ar fi placut judecatoarei sa fie ‘violata” de politist!
    Poate si judecatoarea frecventeaza cluburile de noapte si se gandeste ca il va intalni vreodata pe politist. Asa se pare.

  2. Nu mai mințiți lumea cu televizorul!!!! Redați știrea cu exactitate!!! Să știe lumea adevărul, nu il mai înfundați pe polițist aiurea!!!!

  3. Care ar fi stirea exacta, fratioare? Ca un politist interzis prin cluburile din Timisoara a dus o fata sa faca pisu la toaleta barbatilor, la terminarea dextractiei dintr-un club de noapte, aceasta a tipat absolut aiurea ca e violata, au venit bodyguarzii clubului si au salvat fata si l-au capacit pe smecherul de politist, iar omu e nevinovat si are certificat medical legal. Asta e stirea, fratie? Daca ai vreo sora, sa dea Domnu sa treaca prin asa ceva si, chiar daca o sa fie cineva prin preajma, sa nu intervina ca sa o salveze. Imbecilule care esti

Leave a Reply