BREAKING NEWS! Astazi, de la 12,30, in sedinta exploziva a Comitetului Executiv National al PSD, se decide soarta presedintelui Liviu Dragnea; Timisul va vota pentru mazilire     Teatrul National din Timisoara nu va participa la reuniunea Teatrelor Nationale Romanesti de la Chisinau, din 23 septembrie, din cauza nefinantarii transportului si diurnelor    Judecatorul Stefan Dorin Caravelea, sef sectie la Tribunalul Timis, este acuzat de inspectorii Curtii de Conturi ca, aproape 3 ani, si-a decontat chiria din fondurile Ministerului Justitiei, desi detinea doua apartamente    Profesorul Francisc Szabo, de la Liceul Teoretic "Bartok Bella" Timisoara, spune ca profesorii din ciclul gimnazial au acceptat umilinta Ordonantei 9/2018 si au decis sa intre si ca "necalificati" la orele de limba romana     Doi tineri din Arad au fost prinsi in flagrant de ofiterii de la Combaterea Crimei Organizate in timp ce vindeau cannabis in Timisoara     Un agent de la Politia Rutiera Craiova a ajuns la spital, dupa ce a fost batut cu telefonul mobil de un sofer nervos, oprit pe strada cu focuri de arma

Primul Congres National de Fizioterapie va avea loc la Timisoara. Participantii vor interactiona cu fizioterapeuri renumiti din Romania si din strainatate (P)

Colegiul Teritorial al Fizioterapeutilor Timis-Arad organizeaza primul Congres National de Fizioterapie cu Participare, care va avea loc in Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri, in perioada  28 – 29 septembrie 2018.

Evenimentul se va desfasura sub egida Colegiului National al Fizioterapeutilor din Romania si va reuni fizioterapeuti de renume din Romania si din strainatate.

Temele abordate, de mare interes si actualitate, sa vizeze promovarea calitatii si profesionalismului in actul fizioterapeutic, a inovatiei in domeniul fizioterapiei, prezentarile si workshop-urile concentrandu-se pe  elementele de noutate si de maxim interes in domeniul fizioterapiei.

Majoritatea lectoriilor care participa sunt recunoscuti pentru calitatea prezentarilor si informatilor. Printre cei 14 lectori care participa la acest eveniment se regasesc Andrei Gheorghiu, Alin Burileanu, Stanca Daniela, Galosi Lucian, Iulia Dragoi si altii.

Participantii la Primul Congres National de Fizioterapie cu Participare vor avea posibilitatea de a invata, comunica si schimba experiente, urmand sa interactioneze atat cu fizioterapeutii cu experienta din Romania, cat si din afara tarii. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: