BREAKING NEWS! Primaria Timisoara si primarul Nicolae Robu ar putea fi trasi la raspundere penala dupa operatiunea "ghilotina", in urma careia mii de persoane fizice si juridice din centrul orasului au ramas fara internet, semnal TV si telefonie    Solista banateana de muzică populara Liliana Savu Badea trece prin momente cumplite, după ce sotul ei a murit pe o autostrada din Ungaria     Judecatoria Timisoara si-a motivat hotararea de a respinge actiunea civila a prim-procurorului Claudia-Irina Chivu, de la Parchetul Timisoara, impotriva avocatei Carmen Obirsanu    Initiativa Timisoara si alte organizatii civice cer presedintelui Klaus Iohannis ca, in 26 mai, cand romanii sunt chemati la urme pentru alegerile europarlamentare, sa organizeze un referendum pe tema Justitiei     Judecatoarea Corina Corbu ar putea fi acuzata de abatere disciplinara, dupa ce a facut parte din completul care l-a sanctionat pe adjunctul sefului DNA Marius Iacob, desi a fost trimisa in judecata de DNA pe vremea lui Kovesi-Iacob    Comisia Europeana se opune prelungirii apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana pana la 30 iunie, dupa cum a cerut, miercuri, premierul Theresa May

Primul Congres National de Fizioterapie va avea loc la Timisoara. Participantii vor interactiona cu fizioterapeuri renumiti din Romania si din strainatate (P)

Colegiul Teritorial al Fizioterapeutilor Timis-Arad organizeaza primul Congres National de Fizioterapie cu Participare, care va avea loc in Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri, in perioada  28 – 29 septembrie 2018.

Evenimentul se va desfasura sub egida Colegiului National al Fizioterapeutilor din Romania si va reuni fizioterapeuti de renume din Romania si din strainatate.

Temele abordate, de mare interes si actualitate, sa vizeze promovarea calitatii si profesionalismului in actul fizioterapeutic, a inovatiei in domeniul fizioterapiei, prezentarile si workshop-urile concentrandu-se pe  elementele de noutate si de maxim interes in domeniul fizioterapiei.

Majoritatea lectoriilor care participa sunt recunoscuti pentru calitatea prezentarilor si informatilor. Printre cei 14 lectori care participa la acest eveniment se regasesc Andrei Gheorghiu, Alin Burileanu, Stanca Daniela, Galosi Lucian, Iulia Dragoi si altii.

Participantii la Primul Congres National de Fizioterapie cu Participare vor avea posibilitatea de a invata, comunica si schimba experiente, urmand sa interactioneze atat cu fizioterapeutii cu experienta din Romania, cat si din afara tarii. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: