BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

Primul Congres National de Fizioterapie va avea loc la Timisoara. Participantii vor interactiona cu fizioterapeuri renumiti din Romania si din strainatate (P)

Colegiul Teritorial al Fizioterapeutilor Timis-Arad organizeaza primul Congres National de Fizioterapie cu Participare, care va avea loc in Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri, in perioada  28 – 29 septembrie 2018.

Evenimentul se va desfasura sub egida Colegiului National al Fizioterapeutilor din Romania si va reuni fizioterapeuti de renume din Romania si din strainatate.

Temele abordate, de mare interes si actualitate, sa vizeze promovarea calitatii si profesionalismului in actul fizioterapeutic, a inovatiei in domeniul fizioterapiei, prezentarile si workshop-urile concentrandu-se pe  elementele de noutate si de maxim interes in domeniul fizioterapiei.

Majoritatea lectoriilor care participa sunt recunoscuti pentru calitatea prezentarilor si informatilor. Printre cei 14 lectori care participa la acest eveniment se regasesc Andrei Gheorghiu, Alin Burileanu, Stanca Daniela, Galosi Lucian, Iulia Dragoi si altii.

Participantii la Primul Congres National de Fizioterapie cu Participare vor avea posibilitatea de a invata, comunica si schimba experiente, urmand sa interactioneze atat cu fizioterapeutii cu experienta din Romania, cat si din afara tarii. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: