BREAKING NEWS! Organizatorii unui party organizat sub birourile procurorilor din Palatul Dicasterial, care au avut aprobarea primarului Nicolae Robu sa inchida o strada pietonala, au fost invitati la Protectia Consumatorilor Timis     Traian Basescu a exemplificat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, dublul standard folosit de Uniunea Europeana: in timp ce fermierii romani primesc o subventie de 3.000 de euro la hectarul de rosii, spaniolii primesc dublu    Primarii din GRAL Timis s-au plans prsedintelui Klaus Iohannis ca nu sunt consultati cand, la Bucuresti, sunt luate decizii care privesc functionarea administratiilor locale    Extremistii unguri care au invelit in saci de gunoi crucile militarilor romani ingropati in cimitirul eroilor din Valea Uzului trebuie sa raspunda pentru profanare, a cerut Basescu, de la Timisoara    Organizatorii Untold si Neversea vor oferi bilete gratuite la spectacole celor care vin, in 25 si 26 mai, sa doneze sange in fata Facultatii de Electrotehnica din Timisoara     "Aici deja avem imaginea Romaniei lui Dragnea, cine nu e cu el va fi arestat!”, a spus presedintele Klaus Iohannis despre incidentul de la Topoloveni, cu protestatarii anti-PSD bagati in duba

Primul Congres National de Fizioterapie va avea loc la Timisoara. Participantii vor interactiona cu fizioterapeuri renumiti din Romania si din strainatate (P)

Colegiul Teritorial al Fizioterapeutilor Timis-Arad organizeaza primul Congres National de Fizioterapie cu Participare, care va avea loc in Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri, in perioada  28 – 29 septembrie 2018.

Evenimentul se va desfasura sub egida Colegiului National al Fizioterapeutilor din Romania si va reuni fizioterapeuti de renume din Romania si din strainatate.

Temele abordate, de mare interes si actualitate, sa vizeze promovarea calitatii si profesionalismului in actul fizioterapeutic, a inovatiei in domeniul fizioterapiei, prezentarile si workshop-urile concentrandu-se pe  elementele de noutate si de maxim interes in domeniul fizioterapiei.

Majoritatea lectoriilor care participa sunt recunoscuti pentru calitatea prezentarilor si informatilor. Printre cei 14 lectori care participa la acest eveniment se regasesc Andrei Gheorghiu, Alin Burileanu, Stanca Daniela, Galosi Lucian, Iulia Dragoi si altii.

Participantii la Primul Congres National de Fizioterapie cu Participare vor avea posibilitatea de a invata, comunica si schimba experiente, urmand sa interactioneze atat cu fizioterapeutii cu experienta din Romania, cat si din afara tarii. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: