Protest EXTREM! Batranul care a fost batut de politisti si jandarmi in sediul Sectiei 3 Politie Timisoara a incercat sa-si dea foc

Jandarmii care asigura paza instantelor de judecata din Timisoara au intervenit, astazi, la timp, pentru a impiedica producerea unui eveniment ce putea degenera intr-o adevarata tragedie.


Un barbat in varsta de 68 de ani, avand asupra sa doua sticle cu benzina, a incercat sa-si dea foc in fata Palatului de Justitie, in semn de protest fata de tergiversarea solutionarii unui dosar penal privind agresarea sa de cativa politisti ai Sectiei 3 Politie Timisoara, impreuna cu un echipaj de jandarmi.

Incidentul s-a petrecut in toamna anului 2013, cand batranul a ajuns la Spitalul Judetean Timisoara cu multiple leziuni si echimoze, reclamand ca a fost batut de agentul Ovidiu Gitan, fost politist la Sectia 3 Timisoara, intai in curtea casei sale, pe strada Lamaitei, apoi chiar in sediul sectiei de politie din Calea Sagului.

“Am vazut cum vecinul, care este politist la Sectia 3, a intrat peste Tudor Gavrila in curte si l-a lovit in plex si in fata. Dupa, a venit un echipaj de politie si l-a tras in curte. L-au batut. A mai venit si o duba cu jandarmi si l-au incatusat si l-au dus”, povestea, la vremea respectiva, un martor ocular.

La randul sau, Tudor Gavrila a relatat presei ca a fost rupt in bataie in sediul sectiei de politie. „M-au batut cu pumnii si picioarele. M-au dus la sectie unde m-au legat de calorifer si iar m-au lovit. M-au omorat”, s-a plans victima.

Toata povestea cu violentele a fost infirmata de politisti si jandarmi, care au dezvaluit ca batranul, fost schimbator de valuta in fata magazinului Bega, si-ar fi provocat singur ranile pentru a solicita daune. Ba, dimpotriva, oamenii legii i-ar fi deschis chiar si un dosar penal.

“In urma audierilor, politistii au stabilit ca G. Tudor i-ar fi amenintat cu acte de violenta pe doi tineri, folosindu-se de un topor si o furca si, totodata, ar fi distrus poarta de acces in curtea casei fetei cu una din unelte. Persoana in cauza nu a fost audiata la momentul respectiv, fiind in stare avansata de ebrietate. De la fata locului politistii au ridicat un topor metalic si o furca metalica. Politistii continua cercetarile in dosarul penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunilor de ameninatare, port ilegal de arma alba si distrugere”, spunea purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Inca doua precizari necesare: la vremea respectiva, Sectia 3 Politie era condusa de comisarul sef Nicu Boia, actualul sef al Serviciului Arme, Explozivi, Substante periculoase Timis, iar tanara care a fost amenintata cu furca si toporul de “victima” este fiica fostului sef al Vamii Aeroportului International Timisoara, Emil Craciunoiu.

Revenind la incidentul provocat, astazi, de Tudor Gavrila, sa mai spunem ca acesta a fost urcat cu forta intr-o ambulanta si urmeaza sa fie supus unei expertize psihiatrice, iar politistii ar putea sa-i intocmeasca un nou dosar, de aceasta data pentru tulburarea ordinii si linistii publice. (G.I.)

Sursa foto: sursadevest.ro

3 thoughts on “Protest EXTREM! Batranul care a fost batut de politisti si jandarmi in sediul Sectiei 3 Politie Timisoara a incercat sa-si dea foc

  1. Toni mare gunoi ești stai pe str.Lămâiței in Fraierdorf ai avut discotecă deschisă “La Groapă” gunoiule la toate minorele te-ai dat ce îți intrau în discotecă le chemai la tine in birou și le-ai îmbătat cu vin amestecat cu whisky inchideai ușa și le violai pervers ordinar pe Haiu Ramona ce este cu tine pe aceași scară și stă la etajul 3 pe sora ei a mică Haiu Bianca le-ai abuzat pe amândouă ele saracuțe fără bani te-au crezut,te-ai folosit de ele ani de zile ,meritai și m-ai mult să te bată Gâțan la câtă bătaie de joc ai făcut cu minore nevinovate pe care le prosteai că le angajezi ca ospatare și că le dai salariul mare dacă se culcă cu tine nemernicule ordinar,ce mai face fata ta Roxana se mai prostituează în Italia că aici in Tm a intrat toată Timișoara în ea…golanule ordinar faci regia și scenariul să fi vedetă pe net si la Tv.dute pe malul lu Bega și fă ce vrei să îți faci…scapă Tm de un gunoi ordinar ca tine nu mai merge cu prosteala te cunoaște lumea ce panaramă ești jegule penal

  2. Voi ce faceti daca sunteti amenintati cu o furca si un topor? Articolul vorbeste mai mult despre sefii din politie decat despre agresorul beat care a amenintat. Dupa razboi multi viteji se arata la interventiile organelor de ordine cetatenii nu iau atitudine in sprijinul autoritatii nu accepta sa fie martori.

Leave a Reply