EXCLUSIV! Ce cantitate de droguri avea Lucian Boncu in sange, in momentul accidentului rutier soldat cu decesul unei femei

Hotararea Judecatoriei Timisoara de a respinge cererea procurorilor privind arestarea preventiva a luptatorului Lucian Boncu – in dosarul de ucidere din culpa deschis de politisti dupa ce a executat o manevra de mers cu spatele si a accidentat o femeie care, ulterior, a decedat la spital – a fost contestata la instanta superioara.


Astfel, judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Timis va trebui sa decida definitiv daca bodyguardul din Giroc va fi mentinut sub control judiciar sau va fi trimis dupa gratii.

Desi accidentul rutier soldat cu accidentarea batranei in varsta de 73 de ani s-a petrecut in data de 17 februarie 2019, iar testele medicale efectuate atunci (inclusiv cu drug test) nu au relevat urme de alcool sau de droguri, rezultatul unei analize toxicologice ajuns la dosar in aceste zile a provocat o adevarata bomba in spatiul public.

Expertii spun ca sportivul era sub influenta drogurilor in momentul producerii accidentului, iar media locala a prezentat, deja, informatii obtinute pe surse ca ar fi vorba despre cocaina. Totusi, in conditiile in care Judecatoria Timisoara a respins propunerea de arestare preventiva formulata de procurori, ar exista o oarecare problema, altfel consumul de cocaina combinat cu un accident rutier mortal te-ar trimite direct in arest…

Surse din cadrul Serviciului Politiei Rutiere ne-au dezvaluit ca, potrivit referatului in baza caruia s-a cerut arestarea preventiva, cantitatea de substante interzise descoperita de biologii judiciaristi ar fi absolut infima. Mai exact, circa 10 nanograme de substante psihoactive, ceea ce inseamna 0,00001000 mg.

“Nu pot sa dau relatii din dosar, dar pot sa va confirm ca in raportul de expertiza apare o cantitate infima de substante psihoactive. Nu se precizeaza despre ce substante este vorba. Dupa cum am declarat si in fata judecatorului, nu am consumat cocaina niciodata. Din cate tin minte, in acea perioada am luat pastile de slabit, care contin sibutramina.

Va dati seama, daca m-as fi stiut cu musca pe caciula, dupa acel accident nefericit, puteam refuza testele de sange. Pedeapsa era mai mica, decat in cazul consumului de cocaina.

Dar eu, dimpotriva, am acordat victimei primul ajutor, am sunat la 112, m-am pus la dispozitia politistilor, chiar daca masina a ramas in drum, neasigurata, timp de mai bine de 4 ore. Oricum, tentativa procurorilor DIICOT de a prelua  acest dosar de ucidere din culpa, fapta pe care o regret si pe care mi-am asumat-o, are la baza scenariul unei razbunari despre care, poate, voi vorbi altadata”, ne-a declarat Lucian Boncu. (V.E.)

Leave a Reply