BREAKING NEWS! Laura Codruta Kovesi a fost votata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european, obtinand 17 voturi din cele 22 exprimate     Procurorii DIICOT Timisoara au anuntat ca ancheta in dosarul Motorina CFR continua, desi au trecut trei ani si jumatate de la descinderile in Depoul CFR Timisoara, din cauza complexitatii cauzei     Parcul Botanic din Timisoara a devenit locul preferat de tinerii care consuma substante etnobotanice, anunta Politia Locala    Romania a votat impotriva desemnarii Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, astazi, la Consiliul UE     Calin Dobra a anuntat ca PSD Timis a reusit sa stranga 30.000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale    Deputatul Marian Cucsa avertizeaza ca ALDE Romania nu mai are voie sa foloseasca numele si sigla partidului, pentru ca nu mai face parte din familia europeana ALDE

Traian Basescu, primul candidat care si-a ocupat locul pe panourile europarlamentare din Timisoara. Echipele de campanie ale PMP Timis si-au inceput activitatea fix la ora 00, dupa starul oficial al alegerilor pentru Europa (P)

Startul campaniei pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 a surprins una dintre echipele membrilor PMP Timis pregatita de actiune, in Piata Victoriei din Timisoara, la fel care si in celelalte localitati din judet.

Imediat dupa ora 00, sambata, afisele electorale cu Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, care-i indeamna pe romani sa fie Uniti in Europa, au fost lipite pe panourile electorale.

Daca in alti ani, la startul campaniei electorale erau aliniate toate partidele aflate in competitie pentru un loc in Parlamentul European, in acest an, in block-starturile politice din centrul Timisoarei s-a aflat doar PMP.

In aceste conditii, Traian Basescu a fost primul candidat afisat pe panourile electorale din capitala Banatului, un prim semn ca fostul presedinte al Romaniei a luat foarte in serios aceasta competitie politica, in care este principalul favorit.

“Ne-a surprins si pe noi absenta celorlalte partide de la startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. In alti ani, ne uitam la ceasuri pentru ca, la ora 12, sa navalim catre panourile electorale, iar de aceasta dat, calm si liniste totala. Poate este vorba despre linistea dinaintea furtunii… Unii colegi din politica locala au incercat sa ne convinga ca, de fapt, startul campaniei s-ar dat la ora 7 dimineata. Din respect pentru electorat, noi am pus afisele la miezul noptii, primii, si speram ca acest loc sa-l pastram, cel putin in Timis, si dupa numaratoarea voturilor din 26 mai”, ne-a transmis deputatul Cornel Samartinean, presedintele PMP Timis. (I.P.)

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: