BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Cultivatori de cannabis trimisi in judecata de procurorii DIICOT! In doar sapte luni, au plantat aproape 600 de plante si au recoltat masa verde pentru 40 de kg de droguri

Procurorii DIICOT – Structura Centrala au dispus trimiterea in judecata a opt traficanti de droguri, care s-au constituit intr-un grup infractional organizat cu scopul a cultiva cannabis in scop de comercializare.

Potrivit rechizitoriului, in perioada aprilie 2018 – noiembrie 2018, membrii grupului au intreprins demersurile necesare pentru amenajarea de locatii, studierea modului de crestere a plantelor de cannabis, achizitionarea de echipamente, instalatii si nutrienti, inculpatii infiintand culturi de cannabis in scop de comercializare, intr-un numar de 3 imobile situate pe raza comunei Tartasesti si a orasului Racari, din judetul Dambovita.

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare, in imobilul situat in comuna Tartasesti, sat Tartasesti, a fost gasita o cultura de cannabis constituita dintr-un numar de  155 plante cannabis, cu masa neta verde in cantitate de  157.800 grame si masa neta uscata de 34.470 grame, precum si cantitatea totala de 11.200 grame cannabis, cu masa neta dupa uscare de 5.584 grame. 

In comuna Tartasesti, sat Gulia, județul Dambovița, cu ocazia perchezitiei domiciliare a fost gasita o cultura de cannabis constituita dintr-un numar de 350 plante, cu masa neta verde in cantitate de 82.650 grame, iar in orasul Racari  a fost   gasita o cultura de cannabis constituita dintr-un numar de 98 plante de cannabis, cu masa neta verde in cantitate de  26.250 grame precum si cantitatea de 900 grame cannabis, destinatia culturilor de cannabis si respectiv a cannabisului fiind comercializarea.

Cele opt persoane sunt acuzate de constituire de grup infracțional organizat și de trafic de droguri de mare risc, in forma continuata, iar dosarul a fost inaintat spre competenta solutionare Tribunalului Bucuresti. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: