BREAKING NEWS! Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR nu va mai sprijini coalitia aflata la guvernare, ca raspuns la anchetarea extremistilor maghiari care au profanat crucile eroilor romani ingropati in cimitirul din Valea Uzului    Accident violent in care a fost implicata o masina de politie si un BMW, in aceasta dimineata, in apropiere de Piata Marasti, la intersectia de langa pizzeria Poli     Seful Politiei Municipiului Timisoara, Daniel Draguta, si adjunctul sau, Ionel Icobescu, filmati la ziua fostei iubite a ucigasului cu Ferarri, Adrian Cocoana    Peste 200.000 de romani au semnat petitia pentru reglementarea de urgenta a serviciilor de ridesharing, sustinand operatorii Uber, Bolt si Clever     Ioan Duia, surdo-mutul amendat de jandarmi pentru ca ar fi scandat lozinci anti-PSD si anti-Dragnea, a castigat definitiv procesul cu Jandarmeria Romana     Senatorul PSD Virginel Iordache a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru ca il durea burta si nu a avut incredere in diagnosticul medicilor locali

Medic din Timis luat pe sus de politisti, dupa ce a retinut cardurile de sanatate ale pacientilor sai pentru a deconta servicii inexistente

Un medic din Lugoj a fost ridicat, luni dimineata, de politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice al IPJ Timis, dupa ce s-a descoperit ca acesta deconta servicii medicale pe care nu le-a efectuat niciodata.

Operatiunea s-a desfasurat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Langa Judecatoria Lugoj, care a si autorizat efectuarea a doua perchezitii pe raza localitatilor Brestovat si Topolovatu Mare.

“Perchezitiile se desfasoara in cadrul unui dosar penal, aflat in instrumentarea Inspectoratului de Politie Judetean Timis, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si fals privind identitatea.

Activitatile vizeaza probarea activitatii infractionale a unui barbat, de 58 de ani, banuit ca, in perioada 2015- 2018, ar fi retinut fara drept cardurile de sanatate ale mai multor persoane, in scopul raportarii si validarii unor servicii medicale si completand registrele de consultatii cu date presupuse nereale. In cauza a fost pus in aplicare un mandat de aducere, o persoana fiind condusa la sediul politiei pentru audieri. In urma perchezitiilor, au fost ridicate 151 de carduri de sanatate si 18 registre de consultatii necesare documentarii activitatii infractionale a celui in cauza”, a anuntat IPJ Timis.

Cercetarile continua in vederea documentarii intregii activitatii infractionale a banuitului, precum si pentru recuperarea in totalitate a prejudiciului. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: