BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Medic din Timis luat pe sus de politisti, dupa ce a retinut cardurile de sanatate ale pacientilor sai pentru a deconta servicii inexistente

Un medic din Lugoj a fost ridicat, luni dimineata, de politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice al IPJ Timis, dupa ce s-a descoperit ca acesta deconta servicii medicale pe care nu le-a efectuat niciodata.

Operatiunea s-a desfasurat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Langa Judecatoria Lugoj, care a si autorizat efectuarea a doua perchezitii pe raza localitatilor Brestovat si Topolovatu Mare.

“Perchezitiile se desfasoara in cadrul unui dosar penal, aflat in instrumentarea Inspectoratului de Politie Judetean Timis, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si fals privind identitatea.

Activitatile vizeaza probarea activitatii infractionale a unui barbat, de 58 de ani, banuit ca, in perioada 2015- 2018, ar fi retinut fara drept cardurile de sanatate ale mai multor persoane, in scopul raportarii si validarii unor servicii medicale si completand registrele de consultatii cu date presupuse nereale. In cauza a fost pus in aplicare un mandat de aducere, o persoana fiind condusa la sediul politiei pentru audieri. In urma perchezitiilor, au fost ridicate 151 de carduri de sanatate si 18 registre de consultatii necesare documentarii activitatii infractionale a celui in cauza”, a anuntat IPJ Timis.

Cercetarile continua in vederea documentarii intregii activitatii infractionale a banuitului, precum si pentru recuperarea in totalitate a prejudiciului. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: