Accident mortal la Eurovision! O piesa din echipamentul de iluminat al show-ului a cazut peste un sofer, care nu a mai putut fi salvat

Un sofer a murit la spital dupa ce echipamentul de iluminat pe care il descarca la Expo Tel Aviv, unde are loc cel mai asteptat spectacol-concurs din Europa, a cazut peste el.


Muncitorul, in varsta de 66 de ani, din Pardes Hanna, a fost tratat la fata locului de medici si transferat in stare grava la Ichilov Hospital din Tel Aviv, a anuntat Politia, potrivit Jerusalem Post.

Un purtator de cuvant al spitalului a spus ca barbatul a fost adus la terapie intensiva si, in ciuda eforturi depuse de medici pentru a-l resuscita, a fost declarat decesul.

,,Suntem foarte intristati de moartea soferului care a fost ranit saptamana aceasta, in timp ce descarca un camion cu echipament tehnic. Gandurile si condoleantele noastre se indreapta catre familia sa”, se arata in comunicatul televiziunii Kan catre familia celui decedat.

,,Prioritatea noastra este intotdeauna siguranta si securitatea tuturor celor implicati in organizarea concursului Eurovision si, conform protocolului, colaboram cu autoritatile”, se arata in comunicat.

Marti seara, a avut loc prima semifinala a concursului european, care s-a incheiat cu victoria a 10 tari din 17 participante. Cehia, Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Australia, Islanda, San Marino si Slovenia vor evolua in finala.

A doua semifinala, in care va concura si Ester Peony, reprezentanta Romaniei, va avea loc joi seara. Melodia sa, „On a Sunday”, este cotata de casele de pariuri cu sanse de sub 1% sa castige concursul Eurovision 2019. Marea finala va fi sambata, 18 mai. (V.E.)

Leave a Reply