BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

Studentii timisoreni vor invata cum sa salveze vieti! Curs gratuit de prim ajutor organizat de ISU Timis, cu demonstratii practice pe manechine

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Banat” al judetului Timis, in colaborare cu UPU SMURD, Universitatea Politehnica Timisoara, Teleuniversitatea Timisoara si Asociatia Studentilor in Medicina din Timisoara, organizeaza un curs gratuit de prim ajutor pentru studenti.

 

Scopul acestui curs este de a informa generatia tanara despre importanta acordarii primului ajutor medical in diverse situatii si de a ii pregati in acordarea acestuia.

Evenimentul va avea loc, luni, 20 mai, si marti, 21 mai, in holul Auditorium al Centrului de Conferinte al UPT, in intervalul orar 11 – 13.

“Vor fi doua zile pline pentru participanti. Medicii si paramedicii ii vor invata pe tineri, prin manevre specifice aplicate pe manechine, cum pot sa salveze vieti”, ne-a comunicat purtatorul de cuvant al ISU Timis, plutonier Elena Magherea. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: