Tinerii din PSD Timis accepta cu greu umilinta pierderii alegerilor. “Sa lasam generatia “mu*ei” sa domneasca si sa primeasca ceea ce promoveaza”

Pierderea alegerilor europarlamentare de catre PSD si condamnarea la inchisoare a liderului maxim Liviu Dragnea sunt doua evenimente jelite in fel si chip prin sediile PSD.


Desi victoria dreptei din Romania este atribuita tinerilor, care au iesit in numar masiv la vot, ducand prezenta la urne dincolo de 50%, paradoxal, exista si reprezentanti ai tinerilor care au previziuni dintre cele mai negre.

“Va urma o perioada intunecata pentru Romania!”, anunta Florentina Mariscas, fost sef de organizatie din cadrul PSD Timis, o tanara condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul politistului spagar de la DIICOT Timisoara.

Daca ne gandim ca Liviu Dragnea a fortat pana in ultimul moment adoptarea unei ordonante de urgenta privind anularea unor condamnari penale (amnistia si gratierea), atunci intelegem si dezamagirea crunta a celor care asteptau albirea cazierelor.

Prezentam textul postat de Florentina Mariscas pe Facebook, care contureaza dimensiunea “cataclismului” care s-a abatut asupra principalului partid de guvernamant din Romania.

“O noua saptamana a inceput! Un nou viitor ne asteapta! Ieri, romanii si-au negat identitatea nationala si a ales indecenta si violenta in toate nuantele ei!

Nu e vina noastra, a celor care si-au dat ambitia si au dorit un viitor mai stralucit, acum ne ramane doar sa strangem din nou din dinti, sa ne asteptam la ce e mai rau, mai negru, mai intunecat pentru o perioada de timp, trebuie sa fim calmi si rabdatori, sa lasam generatia “mu*ei” sa domneasca si sa primeasca ceea ce ei promoveaza (dezbinare, violente, calomnii si teroare).

Va urma o perioada intunecata pentru Romania, va urma, din cate ma astept sa se doneze portul Constanta catre Olanda, ma astept la diminuari salariale, taieri de pensii, taieri de alocatii, taxele diminuate de PSD, sa creasca din nou, ma astept la diminuarea sau taierea subventiilor pentru agricultura si inmormantarea productiilor proprii.

Ma astept la punerea planului USR in aplicare, cu tot ceea ce contine el! Astept ca toti agricultorii sa fie lasati fara terenuri, caci asa doreste USR, astept destramarea familiei normale, deoarece conform USR nu este normal sa avem familii si cel mai mult astept modernismul impus de Europa si anume… migratia musulmana, cu tot dezmatul, mizeria, violentele, crimele si violurile aferente, caci asta se vrea…

Astept sa vad cum romanii vor fi batuti pe strada de musulmani, daca sunt prinsi cu o bere sau cu tigara in mana, astept sa vad copii si femei violate de aceeasi musulmani, doar pentru ca asa le-a venit lor, si astept sa aud ca va spune “romanul” votant USR, ca nu e bine… pentru ca merita replica “ai primit ceea ce ai vrut”!

Pacat de oamenii normali care sustin istoria, traditia si suveranitatea statului si neamului pentru ca aceia vor suferi din cauza alegerii facute de generatia m*iei, pe 26 mai.

26 mai va ramane in istorie, fiind ziua in care romanii si-au negat istoria, romanii s-au lepadat de patriotism pentru a-si putea pune in evidenta ura fata de aceasta tara!

Ieri seara, imediat dupa inchiderea sectiilor de votare, a iesit “presedintele” ca un invingator (probabil era sigur ca i-a reusit planul de destabilizare) si a anuntat ca trebuie guvernul dat jos.

A mai facut asa ceva dupa intamplarea Colectiv, a reusit, si-a pus guvernul lui, guvern care a taiat toate veniturile si a crescut taxele, acum vrea acelasi lucru, insa de data asta nu s-a mai murdarit pe maini, ci a lucrat cu mainile altora care nu au putut vedea mai departe de valul urei si a frustrarii! Imi pare rau pentru Romania!” (M.I.)

3 thoughts on “Tinerii din PSD Timis accepta cu greu umilinta pierderii alegerilor. “Sa lasam generatia “mu*ei” sa domneasca si sa primeasca ceea ce promoveaza”

  1. Nu pot sa cred cât de ipocriți sunt aceste specimene din PSD. Total lipsită de caracter. Dacă ei au pierdut vine apocalipsa. Rușine sa va fie!

  2. Vai de mama lor….tinerele din PSD….Ce gluma bună.
    Niste pupincuriste in călduri, cațele fără scrupule…Si mai vroiau si in Parlamentul european ))

Leave a Reply