BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Seful Politiei Romane a sosit in mare graba in Timis, unde va coordona operatiunea de capturare a criminalului care a ucis un politist

Seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, a venit in graba, luni seara, in judetul Timis si s-a oprit direct la Politia Orasului Recas, unitatea de unde provine agentul sef principal Cristian Amariei, politistul impuscat mortal, duminica, de un infractor dat in urmarire internationala.

Cu siguranta, inspectorul general a solicitat lamuriri cu privire la imprejurarile in care agentul ucis a fost trimis in misiunea de a prinde un infractor periculos, fara minimul echipament de protectie, cum ar fi o vesta antiglont.

“Am venit sa ii sprijinim pe colegi, suntem o echipa complexa si de la Bucuresti, stim ce avem de facut”, a declarat Ioan Buda, vizibil deranjat de intrebarile jurnalistilor. “Acum am ajuns, vreau sa discut cu domnul inspector-sef. O sa va explic si chestiunea asta. Va rog, am sa revin”, s-a eschivat de la un raspuns seful Politiei Romane, cand a fost intrebat de ce a catalogat operatiunea de prindere a urmaritului international ca fiind o actiune organizata deficitar.

De asemenea, intrebat de ce s-au distribuit, abia ieri, cinci veste antiglont in Timis si alte cateva la structurile din tara, Buda a transferat responsabilitatea catre seful IPJ Timis, comisarul sef Alin Petecel, venit la intalnire echipat intr-un simpatic tricoul Lee Cooper. ”Asta trebuie sa spuna domnul inspector-sef”, a precizat primul politist al tarii.

Inspectorul general a intrat, apoi, in sediul Politiei Recas, pentru a discuta cu sefii politistilor din Timis, nu inainte de a da mana cu agentii aliniati la intrare.

Dupa mai bine de 24 de ore de la tragedie, peste 400 de oameni ai legii il cauta, in continuare, pe o arie de zeci de kilometri patrati, pe Ionel Marcel Lepa, interlopul din Lugoj care l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei. (V.E.)

.

Leave a Reply

%d bloggers like this: