BREAKING NEWS! Procuroarea DNA Ionela Balan este acuzata ca a clasat un dosar de coruptie in care au fost cercetati medicii timisoreni Virgil Paunescu si Ciprian Bogdan    Instantele de judecata au anulat definitiv amenda de 10.000 de lei primita de Primaria Timisoara de la OPC Timis, in cazul „Ghilotina”    Foarte multi directori de institutii deconcentrate din Timis vor fi inlocuiti in perioada urmatoare, a anuntat liderul PNL Timis, Nicolae Robu    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

Stefan Popa Popa’s vrea sa ingroape securea razboiului cu oltenii, dupa ce i-a atacat public la TV Europa Nova Timisoara. “Are un respect aparte pentru reprezentantii acestei regiuni, din care este originara si mama sa”, a anuntat prin biroul sau de presa

Caricaturistul Stefan Popa Popa’s incearca sa stavileasca avalansa protestelor venite din partea unor primari din Dolj, Olt si Gorj, dupa ce a afirmat public ca toate “ciurucurile” din Oltenia au venit in Timisoara, unde ar fi stricat echilibrul cultural al orasului.

Prin intermediul unui comunicat de presa semnat, in numele biroului sau de presa, de prof. univ. dr. Pompiliu Comsa, artistul Stefan Popa Popa’s spune ca afirmatiile sale au fost scoase din context, ca are un respect deosebit pentru reprezentantii regiunii in discutie si ca intentiile de retragere a titlurilor de Cetatean de onoare primite din partea oraselor Slatina si Craiova par desuete, intrucat distinctiile au fost acordate pentru merite artistice si nu pentru altceva. Iata comunicatul:

“In emisiunea Confluente din 17 iulie 2019 de la Tele Europa Nova Timisoara, in care invitat a fost Stefan Popa Popa’s, provocat de moderatorul Tiberiu Ciobanu, prin afirmatia ca “au venit oltenii sa-i salveze pe “mlastinosi”, adica pe locuitorii municipiului de pe Bega”, artistul vizual a facut o serie de afirmatii in legatura cu oltenii.

Decupate apoi din context de unii “binevoitori”, acestea au starnit, pe buna dreptate, un val de proteste. Pentru cei care nu au vizionat emisiunea cu pricina, precizam ca Popa’S a numit “ciurucuri” doar acele elemente necivilizate venite pe Bega, restul fiind oameni valorosi, mai ales ca are un respect aparte pentru reprezentantii acestei regiuni, din care este originara si mama sa.

Intentia retragerii titlurilor de Cetatean de Onoare luate la Slatina si Craiova par, de aceea, desuete, intrucat i-au fost acordate pentru merite artistice, nu pentru altceva. Oricum, decizia finala va apartine consilierilor locali, pentru care, prin noi, marele artist vizual le transmite ca are tot respectul. Orice speculatii ulterioare sunt de prisos”.

Reamintim ca, in ultimile zile, primarii din Slatina si Craiova au anuntat ca vor supune la vot, in consiliile locale, retragerea titlurilor de Cetatean de onoare acordate lui Stefan Popa Popa’s. De asemenea, astazi, presedintele Comisiei pentru cultura, arte si mijloace de informare in masa din Camera Deputaților, Gigel – Sorinel Stirbu, i-a cerut primarului Nicolae Robu sa retraga titlul de Ambasador Cultural al Timisoarei acordat lui Stefan Popa Popa’s, din cauza afirmatiilor defaimatoare si discriminatorii facute la adresa comunitatii oltenilor din capitala banatului. (Mara Ion)

One Response to Stefan Popa Popa’s vrea sa ingroape securea razboiului cu oltenii, dupa ce i-a atacat public la TV Europa Nova Timisoara. “Are un respect aparte pentru reprezentantii acestei regiuni, din care este originara si mama sa”, a anuntat prin biroul sau de presa

  1. Nelu Olteanu says:

    Noi oltenii de la spitalul 9 din capitala, de comun acord cu cei de la spitalul Vacarescu din Timisoara, te intelgem si te iertam. Hai te pupam nea Stefane !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *