BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

Judecatoarea Adriana Stoicescu, redusa la tacere! “Ma voi abtine de la orice comentariu si declaratie publica, pe parcursul derularii procedurii disciplinare”, anunta presedinta Tribunalului Timis

Reclamata la Inspectia Judiciara de catre procurorii din conducerea Asociatiei Initiativa pentru Justitie, sub pretextul ca anumite afirmatii din ultimul sau editorial publicat pe Facebook ar fi afectat prestigiul Justitiei, judecatoarera Adriana Stoicescu, presedinta Tribunalului Timis, a anuntat ca, pe parcursul derularii procedurii disciplinare, se va abtine de la orice comentariu si declaratie publica.

Iata textul postat pe Facebook in aceasta dimineata.

“Nevoia de dreptate m-a determinat sa devin judecator. Nevoia de adevar m-a impins sa ies public. Sa va vorbesc.
Sa ma cunoasteti.

Azi, mai mult ca niciodata, va promit din nou ca nimeni si nimic nu ma va impiedica sa respect si sa aplic legea cu buna credinta, sa fac dreptate, cu smerenie si cu privirea indreptata tot timpul spre Supremul Judecator.

Sa va ascult si sa va inteleg, sa ma aplec cu grija si responsabilitate asupra destinelor ce vin in fata mea, acolo unde cred eu ca imi este locul, in sala de judecata.

Fidela principiilor pe care mi le cunoasteti deja, ma voi abtine de la orice comentariu si declaratie publica, pe parcursul derularii procedurii disciplinare.
Si, mai presus de orice, ma voi supune, cu respect, hotararilor Inspectiei Judiciare“.

Din nefericire, tocmai magistratii care spun ca “militeaza” pentru insanatosirea Justitie, au reusit sa reduca la tacere, temporar, unul dintre oamenii cu cea mai transanta atitudine din sistem… (G.I.)

2 Responses to Judecatoarea Adriana Stoicescu, redusa la tacere! “Ma voi abtine de la orice comentariu si declaratie publica, pe parcursul derularii procedurii disciplinare”, anunta presedinta Tribunalului Timis

  1. Nicu M says:

    Cu varsta devine tot mai penibilă. La istoricul ei, nu ne mirăm …

Leave a Reply

%d bloggers like this: