BREAKING NEWS! Klaus Iohannis si Viorica Dancila, in turul II al alegerilor prezidentiale din Romania    Incendiu intr-un bloc de nefamilisti de pe strada Babadag, din Timisoara, duminica seara, in urma caruia au fost evacuate 41 de persoane    Milionarul Ovidiu Tender a fost liberat conditionat din Penitenciarul Tg. Jiu, dupa ce a executat 4 ani si jumatate de inchisoare, dintr-un total de 12 ani si sapte luni     Rezultate oficiale finale in Timis, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale: Iohannis – 43,82 %, Barna – 20,96 %, Dancila – 13.94 %     Marius Vecerdea, finul sotilor Johannis, candidat la sefia Federatiei Romane de Tenis, il ataca pe Ion Tiriac si vorbeste despre "actiunile gen comunist totalitarist in forta ale mustaciosului octogenar miliardar"    Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Ministerul Mediului lucreaza la formula pentru noua taxa de poluare pentru romani, care se va percepe in functie de vechimea masinii

Judecatoarea Adriana Stoicescu, redusa la tacere! “Ma voi abtine de la orice comentariu si declaratie publica, pe parcursul derularii procedurii disciplinare”, anunta presedinta Tribunalului Timis

Reclamata la Inspectia Judiciara de catre procurorii din conducerea Asociatiei Initiativa pentru Justitie, sub pretextul ca anumite afirmatii din ultimul sau editorial publicat pe Facebook ar fi afectat prestigiul Justitiei, judecatoarera Adriana Stoicescu, presedinta Tribunalului Timis, a anuntat ca, pe parcursul derularii procedurii disciplinare, se va abtine de la orice comentariu si declaratie publica.

Iata textul postat pe Facebook in aceasta dimineata.

“Nevoia de dreptate m-a determinat sa devin judecator. Nevoia de adevar m-a impins sa ies public. Sa va vorbesc.
Sa ma cunoasteti.

Azi, mai mult ca niciodata, va promit din nou ca nimeni si nimic nu ma va impiedica sa respect si sa aplic legea cu buna credinta, sa fac dreptate, cu smerenie si cu privirea indreptata tot timpul spre Supremul Judecator.

Sa va ascult si sa va inteleg, sa ma aplec cu grija si responsabilitate asupra destinelor ce vin in fata mea, acolo unde cred eu ca imi este locul, in sala de judecata.

Fidela principiilor pe care mi le cunoasteti deja, ma voi abtine de la orice comentariu si declaratie publica, pe parcursul derularii procedurii disciplinare.
Si, mai presus de orice, ma voi supune, cu respect, hotararilor Inspectiei Judiciare“.

Din nefericire, tocmai magistratii care spun ca “militeaza” pentru insanatosirea Justitie, au reusit sa reduca la tacere, temporar, unul dintre oamenii cu cea mai transanta atitudine din sistem… (G.I.)

Comentarii

2 Responses to Judecatoarea Adriana Stoicescu, redusa la tacere! “Ma voi abtine de la orice comentariu si declaratie publica, pe parcursul derularii procedurii disciplinare”, anunta presedinta Tribunalului Timis

  1. Nicu M says:

    Cu varsta devine tot mai penibilă. La istoricul ei, nu ne mirăm …

  2. Haștadiez says:

    Spuse un frustrat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.