Judecatoarea Adriana Stoicescu, redusa la tacere! “Ma voi abtine de la orice comentariu si declaratie publica, pe parcursul derularii procedurii disciplinare”, anunta presedinta Tribunalului Timis

Reclamata la Inspectia Judiciara de catre procurorii din conducerea Asociatiei Initiativa pentru Justitie, sub pretextul ca anumite afirmatii din ultimul sau editorial publicat pe Facebook ar fi afectat prestigiul Justitiei, judecatoarera Adriana Stoicescu, presedinta Tribunalului Timis, a anuntat ca, pe parcursul derularii procedurii disciplinare, se va abtine de la orice comentariu si declaratie publica.


Iata textul postat pe Facebook in aceasta dimineata.

“Nevoia de dreptate m-a determinat sa devin judecator. Nevoia de adevar m-a impins sa ies public. Sa va vorbesc.
Sa ma cunoasteti.

Azi, mai mult ca niciodata, va promit din nou ca nimeni si nimic nu ma va impiedica sa respect si sa aplic legea cu buna credinta, sa fac dreptate, cu smerenie si cu privirea indreptata tot timpul spre Supremul Judecator.

Sa va ascult si sa va inteleg, sa ma aplec cu grija si responsabilitate asupra destinelor ce vin in fata mea, acolo unde cred eu ca imi este locul, in sala de judecata.

Fidela principiilor pe care mi le cunoasteti deja, ma voi abtine de la orice comentariu si declaratie publica, pe parcursul derularii procedurii disciplinare.
Si, mai presus de orice, ma voi supune, cu respect, hotararilor Inspectiei Judiciare“.

Din nefericire, tocmai magistratii care spun ca “militeaza” pentru insanatosirea Justitie, au reusit sa reduca la tacere, temporar, unul dintre oamenii cu cea mai transanta atitudine din sistem… (G.I.)

2 thoughts on “Judecatoarea Adriana Stoicescu, redusa la tacere! “Ma voi abtine de la orice comentariu si declaratie publica, pe parcursul derularii procedurii disciplinare”, anunta presedinta Tribunalului Timis

Leave a Reply