Jaf la Casa de Pensii Timis! Hotii au reusit sa fure aproximativ 200.000 de lei, echivalentul a catorva pensii speciale

Angajati ai Casei de Pensii Timis au sesizat, luni, politia, prin 112, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au patruns prin efractie in sediu, unde ar fi fost ravasite mai multe birouri, iar dintr-un seif a fost sustrasa o suma mare de bani.


Ofiterii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Timis s-au deplasat rapid la fata locului pentru a face cercetari.

Potrivit politistilor timiseni, luni dimineata, printr-un apel la 112 o persoana a sesizat faptul ca sediul Casei Judetene de Pensii Timis, aflat pe str. Andrei Saguna din Timisoara, a fost spart de hoti.

Din primele informatii, se pare ca persoane necunoscute au intrat prin efractie in cladire, fortand o usa de intrare si au spart doua seifuri.

Hotii au reusit sa fuga cu o suma importanta de bani. Politistii au facut cercetari la fata locului si incearca sa dea de urma hotilor.

Potrivit unor surse din apropierea anchetei, in seifuri ar fi fost o suma de aproximativ 200.000 de lei, adica echivalentul a catorva pensii speciale… (V.E.)

Leave a Reply