Inca o alarma gazoasa la Timisoara. Elevii dintr-o clasa de la Colegiul National C.D. Loga au fost evacuati, pentru a se cauta substante toxice

Pompierii de la ISU Timis au decis, astazi, in jurul orei 11, sa evacueze un numar de 25 de elevi dintr-o sala de clasa de la Colegiul National C.D. Loga din Timisoara, dupa ce un profesor a sesizat faptul ca in incinta imobilului se simte un puternic miros de gaz.


Desi cladirea nu este racordata la reteaua publica de distributie gaze naturale, fiind incalzita cu agent termic de la sistemul centralizat al municipiului Timisoara, pompierii au efectuat o verificare cu aparatura de detectie CBRN, insa masuratorile nu au indicat prezenta gazelor sau a substantelor toxice.

In mai putin de o ora, elevii au revenit in sala de clasa, activitatea in scoala s-a reluat, iar fortele ISU s-au retras de la fata locului. Nicio persoana nu a fost intoxicata.

“Scoala nu are niciun racord la reteaua de distributie gaze naturale. In prezent se efectueaza masuratori si detectie stradala cu echipele Delgaz Grid si CBRN”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis. (Vlad Enciu)

Leave a Reply