Manelele si mititeii, interzise pe domeniul public al Timisoarei! Primarul Nicolae Robu a fost ofensat de o dedicatie lautareasca ce i-a fost adresata de un manelist, in Piata Traian

Primarul Timisoarei s-a ofensat teribil dupa ce, trecand prin zona Pietei Traian, a primit “in plex” o dedicatie de la un manelist care se tanguia pe scena improvizata in asa-zisul targ cu produse traditionale, de fapt un talcioc gastronomic inaugurat cu mare fast, nu cu mult timp in urma, de directorul Pietelor, Ionut Nasleu.


“Si mai facem una frumoasa pentru toata lumea, pentru Flori de la Agil, pentru fratele meu, pentru domnul primar, sa dea Dumnezeu fericire la toata lumea!”, a rasunat anuntul in toata piata, “onoare” care l-a  enervat atat de tare pe academicianul Nicolae Robu, incat, ajuns la primarie, a si emis o nota interna dura, cu referire aproape directa la fostul sau consilier de securitate, Ionut Nasleu.

“Se interzice interpretarea / difuzarea de manele pe domeniul public al municipiului Timisoara, precum si practica anuntarii de dedicatii. (…) Se interzice folosirea pe domeniul public al municipiului Timisoara, in aer liber, a gratarelor, a protapurilor si altor ustensile de gatit cu foc deschis, generatoare de fum si degajatoare de mirosuri de bucatarie”, se precizeaza in Nota Interna nr. 46/26.11.2019, cu o avertizare si pentru cei care ar fi tentati sa incalce aceasta porunca edilitara.

“Nerespectarea celor de mai sus va duce la sanctionarea drastica a celor vinovati, inclusiv a persoanelor cu functii de conducere in structurile implicate, care nu au luat masurile de rigoare pentru ca nerespectarea sa nu se produca”.

Asadar, dupa ce Nicolae Robu a explicat ca, in Piata Traian, au venit manelistii sa cante la cererea comunitatii tiganesti – care a fost pusa la treaba in zona si in felul acesta a fost recompensata -, pana la urma a realizat ca statutul municipiului de pe Bega de Capitala Culturala a Europei impune o anumita tinuta citadina si si, in consecinta, a decis evacuarea kitsch-ului muzical si a fumului de mici si gratare.

Vom vedea cum se va rezolva problema cu celebrul kurtos colac, deliciosul colac de sorginte maghiara copt pe gratar, care, la targurile din centrul orasului, se vinde aproape la fiecare taraba. (Mara Ion)

One thought on “Manelele si mititeii, interzise pe domeniul public al Timisoarei! Primarul Nicolae Robu a fost ofensat de o dedicatie lautareasca ce i-a fost adresata de un manelist, in Piata Traian

  1. tTimisoara cndusa de CS iar nasleul presteaza bine în interesul gastilor , la mai pus sef la locala și pe protejaul lui și al robului pe ȚuȚi care sa letina spatele si care a mai semnat si pentru semaforisoara asa ca cine sa conroloeze ce se intampla

Leave a Reply