Un fost politist din Timisoara sare in ajutorul persoanelor nevoiase, afectate de criza coronavirusului. Ofera 20 de portii de mancare, in fiecare joi, din meniul zilei gatit la restaurantul sau

Consilierul local Ioan Mateescu, fost agent la Politia Rutiera Timisoara, actualmente proprietarul restaurantului La Renaissance, a decis sa se implice in ajutorarea persoanelor afectate de criza coronavirusului.  Oameni in varsta care nu-si pot parasi domiciliul sau familii izolate de restul lumii din cauza Covid-19.


Prima etapa a actiunii umanitare initiate de Ioan Mateescu, alaturi de angajatii La Renaissance, va avea loc, joi, 19 martie, cand vor fi livrate pana la 20 de portii de mancare la domiciliile unor persoane nevoiase din zona de sud a orasului.

Cei care doresc sa beneficieze de generozitatea fostului politist, care anunta ca nu va renunta la angajati in aceasta perioada grea din punct de vedere financiar, trebuie sa sune la numarul de telefon 0744/779 935 pentru a se inscrie pe lista.

Iata mesajul prin care Ioan Mateescu, consilier local PSD, anunta declansarea campaniei de solidarizare gastronomica, oferind mancare gratuit, cu persoanele afectate de criza pandemiei de coronavirus, care se deruleaza sub sloganul Sustinem oamenii din Timisoara, Sustinem afacerile romanesti.

“In astfel de momente delicate nimic nu este mai important decat SANATATEA, iar prin UMANITATE si AJUTOR vom trece mai usor peste aceasta perioada.

Desi traim vremurile in care unii doresc sa faca profit prin revanzarea alcoolului sanitar , iar altii efectiv golesc rafturile fara sa se gandeasca la semenii lor.. noi, Restaurantul “La Renaissance” dorim sa ne alaturam actiunii Restaurantului “Riviere Brasserie” printr-o actiune asemanatoare si oferim 20 de portii din meniul zilei in fiecare zi de joi la ora 13, prin serviciul de livrare la domiciliu.

Asadar, in fiecare zi de joi dorim sa livram (in zonele din proximitatea restaurantului – Dambovita, Sagului, Freidorf, Steaua, Balcescu, Sinaia) pana la 20 de portii persoanelor care nu se pot deplasa, nu pot iesi la cumparaturi sau efectiv sunt intr-o perioada grea.

Nu stim cum vom proceda pentru a gasi persoanele in nevoie, in prima faza ne-am gandit sa ne ajutati trimitandu-ne prin mesaj privat daca stiti pe cineva care are nevoie de sprijinul nostru.

Suntem deschisi si la alte variante prin care putem ajunge la persoanele care au nevoie acum mai mult decat oricand de sprijinul nostru si va rugam sa ne lasati prin comentarii sau mesaje ce recomandari sau idei ati avea.

De asemena, daca doriti sa sprijiniti un business romanesc, un business care nu va renunta la angajati pe aceasta perioada grea din punct de vedere financiar, pentru ca efectiv nu putem sa ne abandonam la greu, va invit sa comandati mancarea de la noi.

PS1: Va asiguram ca respectam toate normele de siguranta si igiena impuse de autoritati.

PS2: Daca avem in lista oameni care doresc sa se alature actiunii si in loc de 20 sa avem 40-60-100 de meniuri in fiecare joi sau in fiecare zi, putem fi contactati la numarul de telefon +40 (744) 779 935 pentru toate detaliile”.  (Mara Ion)

Leave a Reply