Maratonul Solidaritatii! TV Europa Nova Timisoara si Artmedia lanseaza un serial de 18 spectacole de teatru, un regal artistic cu 18 actori de marca

Artmedia si Tele Europa Nova lanseaza MARATONUL SOLIDARITATII, un serial axat pe cei mai straluciti actori, unii traitori pe pamant romanesc, altii dusi printre stele.


Traversam o perioada foarte grea. Consideram ca fiecare dintre noi trebuie sa fie constient ca fara solidaritate, intelepciune si disciplina nu vom putea depasi acest dusman periculos. Este necesar sa urmam intocmai recomandarile specialistilor si SA STAM ACASA.

Artmedia doreste sa va descreteasca fruntile si sa va ofere un serial cu tenta de divertisment, 18 episoade cu mari artisti care au onorat timp de 28 de ani Fundatia Culturala Artmedia.

Incepand cu 30 martie, din doua in doua seri, la ora 22,30, si a doua zi in reluare, la ora 16,30, puteti urmari cele 18 episoade: Dan Puric – E1, Maia Morgenstern – E2, Florin Piersic – E3, Florina Cercel – E4, Radu Beligan – E5, Adriana Trandafir – E6, Horatiu Malaele – E7, Mariana Mihut si Victor Rebenciug – E8, Oana Pellea – E9, Ion Caramitru – E10, Medeea Marinescu – E11, Marcel Iures – E12, Dorina Lazar si Gheorghe Zamfir –E13, Marius Manole – E14, Stela Popescu si Alexandru Arsinel – E15, Spectacole de Binefacere – E16, Spectacole de referinta –E17, Mozaic de divertisment – E18.

Printr-un sms contribuie si tu la 8841 cu textul ”Donatie” cu 2€. Maratonul Solidaritatii are drept scop mobilizarea cat mai rapida pentru strangerea de fonduri necesare Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babes” Timisoara. Doamne ajuta! (I.P.)

Leave a Reply