Pentru a convinge Covid-scepticii ca virusul SARS-CoV-2 exista, un medic din Alba a prezentat radiografia unui pacient infectat cu coronavirus

Pentru a combate teoriile care leaga coronavirusul de miliardarul Bill Gates si de oculta mondiala, un medic din Alba a prezentat, sambata seara, radiografia unui pacient infectat cu COVID-19, care a fost internat si tratat la Spitalul Municipal din Blaj, spital suport pentru cazurile de coronavirus.


Potrivit medicului specialist Viorel Mada, cazul a fost unul usor spre moderat si pacientul s-a vindecat, insa la spital acesta intalnit si cazuri mult mai grave.

A dat ca exemplul cazul unor soti, internati in acelasi timp, insa din pacate sotia a decedat ulterior pe sectia ATI.

Pentru cei care nu cred in existenta virusului si in boala COVID si decesele provocate de COVID, fiindca am vazut ca exista unii care au dubii in ultima perioada, va atasez poza ratacita prin telefon la o radiografie a unui pacient de la Spitalul Blaj de unde tocmai m-am intors.

Am sters numele pacientului ca sa pastrez confidentialitatea. Radiografii ca acestea am vazut foarte multe la Spitalul din Blaj, cele mai multe dintre ele chiar mai urate.

Sigur, cei mai multi dintre voi nu va pricepeti la radiografii, dar este usor sa va dati seama de diferenta dintre un plaman si celalat, unul este mai alb (exista pneumonie pe acest camp pulmonar), iar celalalt este mai inchis, nuate de gri si negru, care ne arata ca nu este afectat de pneumonie. Diferenta e usor de facut.

Acesta a fost un caz usor spre moderat si pacientul a scapat cu bine, dar am avut si cazuri mult mai grave, de exemplu sot si sotie internati in acelasi timp, sotia a murit din pacate pana la urma pe sectia de ATI”, a transmis medicul specialist Viorel Mada. (G.G.)

Leave a Reply