APEL UMANITAR! Un schit din Banat, afectat de inundatii. Parintele Cleopa cere ajutor pentru inlocuirea generatorului electric, distrus de ape

Inundatiile din Banat au afectat si schitul Sfantul Dionisie Exiguul, aflat la 7 kilometri de Bucova, in Caras-Severin, primul asezamant monahal din Patriarhia Romana cu acest hram, ctitorit, in octombrie 2008, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop Lucian al Caransebesului.


Lacasul de rugaciune a ramas fara electricitate, odata cu distrugerea generatorului, motiv pentru care parintele Cleopa solicita credinciosilor sa-l ajute sa cumpere un generator nou.

Iata apelul primit la redactie din partea grupului de initiativa.

Dragi crestini, schitul Sfantul Dionisie Exiguul, din judetul Caras-Severin, a trecut printr-o incercare grea, o calamitate naturala ce i-a lasat fara generator de curent electric, schitul fiind amplasat pe munte, si implicit fara alimente. Viitura apei a produs multe stricaciuni.

Parintele Cleopa, cel care a fost de ne-a colindat de Craciun, este de acolo, de la schit, si ne roaga sa-i sprijinim fiecare cu cat si cu ce putem. Au nevoie de bani pentru un alt generator, care costa in jur de 1.000 de euro.

Cine doreste sa-i ajute sa se redreseze putin, sa ma contacteze. Orice suma este binevenita si primita. Mai jos, va trimit imaginiile primite de la parintele Cleopa. Dumnezeu sa ne ajute! Delia, tel. 0747/529903“. (I.P.)

Leave a Reply