Doi judecatori de la Tribunalul Timis, izolati la domiciliu pentru 14 zile, dupa ce o grefiera a fost testata pozitiv la noul coronavirus

Doi judecatori de la Tribunalul Timis au fost izolati la domiciliu pentru doua saptamani, dupa ce o grefiera a fost testata pozitiv la noul coronavirus. Confirmarea oficiala a infectarii cu Covid-19 a venit, sambata, 25 iulie, motiv pentru care conducerea instantei banatene a decis ca toti angajatii tribunalului sa fie supusi testelor medicale.


Judecatorul Calin Roman, purtatorul de cuvant al Tribunalului Timis, a declarat ca alti 5 grefieri, contacti ai femeii bolnave, au fost izolati la domiciliu.

“A fost efectuata o ancheta epidemiologica telefonic de catre DSP Arad in urma careia alti 7 colegi, 2 judecatori si 5 grefieri, au fost izolati la domiciliu. Au fost luate masuri urgente pentru dezinfectia cladirii, aceasta urmand a incepe in cursul acestei dimineti. Conducerea tribunalului a recomandat intregului personal sa efectueze testari voluntare”.

Presedinta Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca, deocamdata, au fost testati colegii de birou, urmand ca saptamana viitoare sa fie testat tot personalul tribunalului.

Programul Tribunalului Timis nu este afectat, in acest moment, fiind asigurata permanenta pentru judecatorii si grefierii aflati in izolare. (G.I.)

Leave a Reply