MERITOCRATIE? Candidat PNL la o primarie din judetul Timis, retinut sub acuzatia de trafic international de droguri

Candidatul PNL Timis la functia de primar al comunei Giera a fost trimis in spatele gratiilor pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic international de droguri si trafic de droguri de risc. Ionut Marius Ciornenchi a fost retinut pentru 24 de ore, in urma operatiunii desfasurate in Bocsa de catre politistii de la Combaterea Crimei Organizata din Timis si Ilfov.


Ulterior, in timpul perchezitiilor efectuate la domiciliul lui Ciornenchi, dupa cum anunta pressalert.ro, s-au descoperit o tigareta confectionata artizanal cu cannabis, o folie din aluminiu cu o substanta pulverulenta susceptibila a fi cocaina, sumele de 4.550 de euro si 5.000 de lei, mai multe telefoane mobile, cantare electronice, pungi de vidare pentru ambalat droguri, dar si un tablou care-l infatisa pe celebrul traficant de droguri Pablo Escobar.

“Inculpatii au desfasurat activitati de introducere de droguri pe teritoriul Romaniei, din Spania, pentru a le distribui catre lideri marcanti din randul traficantilor de astfel de substante de pe raza municipiului Timisoara. Drogurile erau introduse pe teritoriul tarii prin intermediul unei firme de curierat si erau ridicate de catre inculpati de la curier folosindu-se documente false de identitate”, se arata in comunicatul DIICOT.

Alte doua persoane, printre care si sotia candidatului PNL Timis la functia de primar al comunei Giera, au fost plasate sub control judiciar.

Dupa acest flagrant, in urma caruia traficantul de droguri Ionut Marius Ciornenchi a fost bagat la beci, se pune o intrebare legitima: liderul PNL Timis, Nicolae Robu, stie cu adevarat pe cine arunca in lupta electorala “maestrul” de ceremonii, Alin Popoviciu, sau doar aproba ca primaru’? Pentru ca, daca supervizeaza aceste candidaturi si are cunostinta despre preocuparile marilor “gospodari” pe care partidul intentioneaza sa-i propulseze in fruntea unor comunitati, se poate discuta despre tainuire si despre alte atitudini penale. Vom reveni si cu alte exemple… (V.E.)

Leave a Reply