Salonul Industriei Usoare de la Timisoara! Expozitia cu cel mai mare succes la public din portofoliul CCIA Timis ii asteapta pe amatorii de shopping (P)

Peste 50 de companii din intreaga tara, in special producatori din industria usoara, sunt prezente la Timisoara, in perioada 16-20 septembrie 2020, pentru a participa la expozitia cu cel mai mare succes la public din portofoliul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.


Aceasta manifestare expozitionala, care se organizeaza de peste 25 de ani, a devenit un loc de intalnire al promotorilor de branduri nationale care dau tonul in industria modei.

Dupa cum ne-a comunicat Rodica Olinic, specialistul in relatii publice al CCIAT, de astazi si pana duminica, in standurile de la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (CRAFT) sunt expuse o gama larga de articole de sezon, respectiv imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie si accesorii, produse cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur si argint, gablonturi, la preturi acceptabile pentru toate categoriile de cumparatori.

De asemenea, pe platorul din exteriorul CRAFT, un targ de produse traditionale va intampina vizitatorii cu dulciuri de casa, produse apicole, articole de artizanat, minuturi si alte articole de sezon.

Expozitia este deschisa de astazi pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 10 – 18. Intrarea este libera. (R.G.)

 

 

Leave a Reply