ADVERTORIAL. Profesionisti din diverse domenii se regasesc pe lista de candidati a PSD Timis pentru Consiliul Judetean Timis (P)

“Ii felicit pe Freddy, Calin, Voichita, pentru listele cu care vin in fata alegatorilor. O sa vedeti ca sunt cele mai bune liste. Nu avem condamnati penal ca altii pe aceste liste, nu avem traseisti, dar avem specialisti si oameni noi, dar si oameni care stiu foarte bine administratie. Va felicit pentru modul in care ati facut listele, pentru candidaturile prezentate in Timis”, a transmis Sorin Grindeanu, prim-vicepresedinte PSD.


”Avem o echipa de tineri foarte importanta, am vazut ca pe listele de candidati câteva sute de femei pe listele de candidati ale PSD in Timis si putem spune ca nu numai revolutia incepe de la Timisoara ci si reforma partidului incepe de la Timisoara, schimbarea, modernizarea partidului.” Vasile Dancu – presedinte Consiliul National al PSD

“Dam un semnal de echipa, de forta, de unitate. Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat pentru ca impreuna cu colegii am hotarât ca e nevoie de continuitate la presedintia CJT.

Mandatul meu de trei ani si jumatate a insemnat o perioada de provocari, proiecte, dar pot sa ma declar multumit pentru ca am demarat proiecte importante, proiecte pilot. Zilele urmatoare voi veni cu un bilant al activitatii, dar si cu un plan de management pentru Timis”, a precizat liderul CJT, Calin Dobra.

Componenta listei este urmatoarea: Calin Dobra, fost profesor de sport, presedinte CJ Timis si candidat pentru aceeasi functie, Mihai Ritivoiu, doctor in Economie, fost consilier local, actualmente consilier judetean si presedinte al Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Timis, Aura Danielescu, profesor, fost inspector scolar general al judetului Timis vreme de aproximativ opt ani, Dan Idolu, consilier municipal, fost director general al Aeroportului International Traian Vuia Timisoara, Sabin Bociu, medic veterinar, primarul comunei Jebel, Ioan Sorincau, fost primar al comunei Mosnita Noua, Petru Andea, fost deputat, fost secretar de stat in Ministerul Educatiei, Alexandru Iovescu, consilier judetean, manager GAL Timisul de Centru, Nicu Badina, consilier judetean, Liliana Matei, antreprenor, Dejan Plavosin, fost consilier judetean si fost sef al RAR Timis si Marius Gavrilas, consilier judetean.

(Comandat de Partidul Social Democrat-Organizatia Judeteana Timis. Executat de SC Best Media Communication SRL. Cod mandatar financiar: 21200019)

 

Leave a Reply