Ce filme pot vedea timisorenii, in luna octombrie, la Cinema City Timisoara. VEZI trailere cu celebrii actori Liam Neeson si Gerard Butler (P)

Made in Italy


O comedie plina de emotie, plasata in romantica Toscana, despre artistul boem londonez Robert (Liam Neeson) care se intoarce in Italia cu fiul sau instrainat, Jack (Micheál Richardson) pentru a vinde casa pe care au mostenit-o de la regretata lui sotie. Nici unul dintre ei nu se asteapta sa gaseasca vila, candva splendida, intr-o deplorabila stare de decadere.

Jack, un manager de galerie de arta de succes si ambitios, se confrunta cu posibilitatea de a pierde tot ceea ce a construit, intrucat sotia sa, Ruth (Yolanda Kettle), intentioneaza sa-l paraseasca, luand galeria, inima si sufletul lui cu ea. Singura speranta a lui Jack este sa vanda rapid casa veche din Toscana a familiei lor, dar, pentru a reusi, el trebuie sa ia legatura cu tatal sau instrainat, Robert – o misiune mai usor de spus decat de facut.

Cei doi ajung in Toscana si incep lucrul la casa darapanata. Renovarile merg prost, iar tatal si fiul nu sunt niciodata de acord, si asta nu ar fi prima data. Lipsa experientei in bricolaj a lui Robert il determina sa caute ajutorul unor localnici, dar pentru Jack, starea casei pare sa oglindeasca cautarea dureroasa a unor amintiri mai fericite cu mama sa din copilarie. In calea lui Jack apare, insa, promisiunea iubirii… Jack se indragosteste de Natalia, o tanara bucatareasa italiana frumoasa si vivace, care face minuni culinare atat pentru trup, cat si pentru suflet in trattoria ei din sat. Totul pare sa mearga bine, pana cand in peisaj apare fostul sot al Nataliei, care, prin crizele sale de gelozie va ameninta relatia abia infiripata intre cei doi tineri.

Casa incepe sa infloreasca in caldura toscana, Jack incearca in sfarsit sa se confrunte cu durerea din ziua care i-a schimbat viata, aceea a mortii mamei lui, si se pare ca si Robert trebuie sa faca ceva cu secretele pe care le-a pastrat in vila. Robert si Jack trebuie sa fie in sfarsit sinceri unul cu altul, daca vor sa-si construiasca un viitor impreuna. Dar viitorul pare deja altfel acum, spre surprinderea lor.

Trailer: www.cinemagia.ro/trailer/made-in-italy-23015/

Un hot cinstit / Honest Thief

Un hot cinstit este povestea unui spargator de banci cu vechime care vrea sa se predea fiindca s-a indragostit. Dar totul se complica din cauza a doi agenti FBI corupti care pornesc pe urmele lui, hotarati sa-l elimine si sa-i fure banii pe care acesta intentiona sa-i dea inapoi.

Tom (Liam Neeson) poate fi descris in multe feluri, dar, in principal, este un hot faimos si un romantic nou-convertit la iubire. Sentimentele sale pentru Annie (Kate Walsh) l-au facut sa vrea sa repare greselile trecutului si sa lase in urma viata de infractor. Desi a operat intotdeauna cu integritate si principii, jafurile sale fiind in exclusivitate fara violente, nu vrea ca relatia lui sa se construiasca pe minciuni. Se decide sa se predea FBI-ului si sa dea inapoi banii pe care i-a furat, in schimbul unei intelegeri care sa-i permita o sentinta mai usoara si un cazier curat.

Cand suna la biroul FBI din Boston ca sa stabileasca o intalnire pentru a marturisi, agentii Baker (Robert Patrick) si Meyers (Jeffrey Donovan) iau in deradere apelul lui, despre care sunt convinsi ca e o farsa. Cei doi isi dau seama, insa, ca Tom nu glumeste si isi fac un plan ca sa puna mana pe banii lui, convinsi ca asta e sansa vietii lor. Asa incepe un joc de-a soarecele si pisica, unde raul si binele se intrepatrund, dragostea fiind singura care arata drumul cel bun.

Trailer: www.cinemagia.ro/trailer/honest-thief-23003/

Greenland: Cursa pentru supravietuire / Greenland

O familie lupta pentru supravietuire atunci cand o cometa cu dimensiuni uriase pune in pericol existenta vietii pe Pamant.

John Garrity (Gerard Butler), sotia sa Allison (Morena Baccarin) si fiul tanar, Nathan, fac o calatorie periculoasa spre Groenlanda, singura lor speranta pentru supravietuire. Pe fondul unor stiri terifiante despre distrugerea oraselor din intreaga lume de fragmente ale cometei, familia experimenteaza tot ce este mai bun si cel mai rau in umanitate, in timp ce lupta impotriva panicii din ce in ce mai mari si infractiunilor numeroase din jurul lor. Pe masura ce numaratoarea inversa catre apocalipsa globala se apropie de zero, calatoria lor incredibila culmineaza cu un zbor disperat, in ultima clipa, catre un posibil refugiu sigur.

Trailer: www.cinemagia.ro/trailer/greenland-23065/

Salvati de Crantanei / Animal Crackers

Viata lui Owen se invarte plictisitor in jurul activitatii sale de testare a crantaneilor pentru animalele de companie, asa ca nu mai are prea mult timp pentru iubita lui sotie si pentru simpatica lor fiica. Dar cand unchiul sau de care nu mai stia nimic de multa vreme ii lasa mostenire un circ ambulant, Owen isi poate implini visul avut din copilarie, acela de a calatori cu circul.

Circul si-a pierdut insa stralucirea de altadata: nu mai are animale, iar membrii trupei sunt prea batrani pentru a mai face giumbuslucuri pe arena. Cu toate acestea, unchiul lui Owen are un secret care le poate rezolva toate problemele, dar cu o singura conditie. Intr-o cutie misterioasa, se gasesc crantanei magici care pot transforma pe oricine in animalul pe care il doresc pe scena. Dar, mai intai, Owen si familia lui trebuie sa-l invinga pe maleficul frate al unchiului lor, care, din pacate, cunoaste secretul crantaneilor magici si doreste sa-l tina doar pentru el.

Trailer: www.cinemagia.ro/trailer/animal-crackers-23011/

Trolii descopera lumea / Trolls World Tour

Anna Kendrick si Justin Timberlake isi imprumuta din nou vocile pentru continuarea marelui succes international din 2016, Trolii, intr-o aventura cu totul speciala – Trolii descopera lumea.

De data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodata! Poppy (Kendrick) si Branch (Timberlake) vor descoperi ca exista sase triburi diferite de troli raspandite in sase tinuturi diferite, care sunt fanii a sase stiluri diferite de muzica: funk, country, techno, clasica si rock. Asadar, lumea trolilor se face mai mare si mai galagioasa!

Membra a elitei hard-rock, regina Barb (Rachel Bloom), ajutata de tatal ei, regele Murmur (Ozzy Osbourne), vrea sa distruga toate celelalte genuri de muzica, pentru ca rock-ul sa fie rege. Pentru ca miza e soarta intregii lor lumi, Poppy si Ciot, alaturi de prietenii lor Maricel (James Corden), Matasica (Caroline Hjelt), Bumbacica (Aino Jawo), Cooper (Ron Funches) si Greg Diamond (Kunal Nayyar), pornesc intr-o calatorie prin celelalte tinuturi, pentru a uni toti trolii in armonie impotriva lui Barb, care cauta sa-i umbreasca pe scena muzicala a trolilor. (I.P.)

Trailer: www.cinemagia.ro/trailer/trolls-world-tour-22473/

Leave a Reply