CULISE. “Tepele” lui Florin Ravasila ies la iveala, una dupa alta! Un om de afaceri din Timisoara il acuza ca i-a imprumutat o mare suma de bani, care nu i-a mai fost restituita

Scandalul de coruptie ce-l vizeaza pe Florin Ravasila, directorul Directiei Patrimoniu I Est din Primaria Timisoara, acuzat ca ar fi primit o spaga de 40.000 de euro de la concesionarul a doua cimitire din oras, a trezit interesul unor oameni de afaceri locali, care si-au adus aminte ca, in ultimii ani, au fost “tepuiti” de controversatul functionar public.


Printre acestia se afla si Ion Miron (foto), asociatul rectorului Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Cosmin Popescu, in firma de topografie si cadastru Procad, care spune ca, nu cu mult timp in urma, i-a imprumutat o importanta suma de bani lui Ravasila, care nu i-a mai fost restituita.

“A venit la mine, la birou, sa-mi spuna ca are nevoie urgenta de o anumita suma de bani, pentru ca are pe cineva drag internat in spital si trebuie sa-i plateasca tratamentul. Nu mai tin minte cine l-a indrumat catre mine, cred ca un prieten comun. L-am vazut necajit, avea o figura disperata, i-am dat banii.

Desigur, nu am facut niciun act doveditor, pentru ca intre oamenii de incredere e suficient cuvantul de onoare. Nu mi-a mai raspuns la telefon, iar socul meu a fost ca, dupa ce a fost numit director in primarie, nici sa nu ma mai recunoasca. Nu cred ca sunt singurul de la care a cerut bani si nu i-a mai dat inapoi, pentru ca asta e omul… Acuma, aud ca a fost inregistrat cand lua mita o mare suma de bani”, ne-a dezvaluit Ion Miron.

In cazul in care suspiciunile de coruptie se confirma in cazul lui Florin Ravasila, iar functionarul timisorean va intra in procedura de faliment a persoanei fizice, este posibil ca Ion Miron – fratele mai cunoscutului milionar Neculai Miron, care a fost condamnat la 2 ani si jumatate in dosarul devalizarii patrimoniului CNSLR – sa ia decizia de a se inscrie la masa credala… (Vlad Enciu)

Leave a Reply