Pompierii au salvat o studenta, care a ramas blocata in masina de spalat. VEZI cum a ajuns tanara in cuva aparatului electrocasnic

O studenta a ramas blocata in masina de spalat, pe jumatate, dupa ce a pus un pariu ca poate sa intre in cuva. Nu a crezut-o nimeni, asa ca tanara a trecut la fapte.


Rosie Cole, in varsta de 21 de ani, a apelat la numarul de urgenta, atunci cand si-a dat seama ca nu mai are cum sa iasa din masina de spalat, iar prietenii ei se amuzau copios pe seama situatiei.

Tanara a precizat ca, dupa mai multe pahare de alcool, a fost provocata de un prieten sa incerce sa se intre in interiorul masinii de spalat si, desi credea ca nu are nicio sansa, a reusit sa o faca. Problema a fost la iesire. Pompierii au intervenit.

„Mi-a spus ca nu am nicio sansa, asa ca am decis sa incerc si, spre surprinderea mea, mi s-a parut mai usor decat credeam. Abia cand mi-am bagat ambele solduri si mi-am incrucisat picioarele in spatele meu, mi-am dat seama ca nu pot iesi”, a explicat Rosie Cole, salvatorilor.

Dupa ce au scos-o din masina de spalat, pompierii i-au explicat ca si-a pus viata in pericol, avand in vedere ca putea sa porneasca masina de spalat oricand, in incercarea ei disperata de a se elibera. (V.E.)

 

Leave a Reply