“Timisoara in era Electro-Mobilitatii”, expozitie de masini full electrice si plug-in hybrid, in Iulius Gardens (P)

Vrei sa-ti achizitionezi o masina full electrica sau hibrida si nu stii ce sa alegi? Vino in Iulius Gardens, la expozitia „Timisoara in era Electro-Mobilitatii”, sa descoperi cele mai noi modele de masini full electrice si plug-in hybrid, care combina designul inovator si performantele exceptionale atunci cand vine vorba de protejarea mediului si economisire, dar si tehnologia de ultima ora!


Iulius Town ii invita pe timisoreni la un eveniment dedicat cresterii gradului de constientizare fata de beneficiile pe care le aduc masinile eco-friendly.

De vineri pana duminica, 30 octombrie – 1 noiembrie 2020, Iulius Gardens se transforma intr-un „showroom auto” in aer liber. Aici, iubitorii de masini pot admira autovehicule full electrice si hibrid, de la cele mai importante marci auto din Romania.

Poti sa-ti faci o impresie completa despre gama full electrica sau cea hibrida de la Mercedes-Benz, sa descoperi varianta electrica Opel Corsa sau  masinile Renault si Nisan full electrice.

De asemenea, poti afla amanunte despre cele doua modele full electric si plug-in hybrid de la Kia, sa explorezi avantajele e-mobilitatii la cochetele modele full electrice Peugeot 208 si 2008 sau sa faci cunostinta cu primul model electric ID.3 1ST de la Volkswagen.

Expozitia este asigurata de cele mai importante reprezentante auto din Timisoara – Auto Schunn, Autoglobus 2000, Auto Europa, Silver Motors, AutoKlass, Mega Group, Autoclub.

Purtarea mastilor de protectie si respectarea masurilor de distantare fizica sunt obligatorii pe toata durata evenimentului. (I.P.)

Leave a Reply