Un student de la Universitatea Politehnica Timisoara, campion national la floreta. Tricoul sau inramat a ajuns la rectorul Florin Dragan

COMUNICAT. Benjamin Bodo, legitimat la CSU Politehnica si student in anul IV la Facultatea de Mecanica din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara, a devenit, recent, campion national la floreta. El a oferit, vineri, 12 martie 2021, tricoul de campion rectorului Universitatii Politehnica Timisoara, conf.univ.dr.ing. Florin Dragan, in semn de apreciere pentru sprijinul pe care UPT il acorda sportului politehnist.


Scrimerii de la CSU Politehnica Timisoara s-au intors cu un bilant remarcabil de la Campionatul National de scrima: o medalie de aur, una de argint si doua de bronz. Benjamin Bodo a reusit sa obtina argintul intr-o proba in care nu este specializat, la spada!

Urmatoarea competitie internationala importanta pentru scrimeri o reprezinta Campionatul Mondial Universitar, care va avea loc la vara, in China.

Sectia de scrima de la CSU Poli a reusit doua mari performante si in 2019, cand echipa feminina de floreta a ocupat locul 4 in Cupa Europei, cea mai mai importanta competitie continentala intercluburi, iar echipa masculina de floreta a cucerit Cupa Romaniei.

Presedintele sectiei de scrima este Valentin Nita, cadru didactic la UPT, membru in Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Scrima, dar si scrimer legitimat la CSU Poli! (Universitatea Politehnica Timisoara)

Leave a Reply