Iepurasul de Paste si prietenii lui au pregatit surprize pentru toti copiii, la Iulius Town Timisoara! (P)

Dupa Craciun si ziua de nastere, Pastele este de departe cel mai asteptat moment de catre copii, pentru ca este un bun prilej de a primi cadouri. Anul acesta, darurile vin de la Iulius Town, in perioada 27 aprilie – 1 mai 2021, daca cei mici participa la Misiunea Iepurasului si il ajuta sa gaseasca cheia de la depozitul cu daruri.


In aceasta aventura, copiii vor fi insotiti de ariciul Ari, veverita Vivi, caprioara Cori si ursul Martin, iar „escapada” se va termina cu multa distractie, oua Kinder, bauturi racoritoare si cecuri cadou in valoare de 500 de lei, 300 de lei, respectiv 100 de lei.

Venirea Pastelui este un prilej de bucurie pentru intreaga familie: mese bogate in bucate alese, oua rosii ciocnite alaturi de cei dragi si atmosfera specifica de sarbatoare ce invaluie intreaga casa.

Totusi, cei mai nerabdatori sunt copiii, care asteapta cu sufletul la gura sa vada ce cadouri le aduce Iepurasul de Paste. Doar ca in acest an Iepurasul este intr-o incurcatura, pentru ca si-a pierdut cheia de la depozitul de jucarii… problema ce poate fi rezolvata daca vii la Iulius Town alaturi de cel mic, care poate participa la Misiunea Iepurasului.

Astfel, in perioada 27 aprilie – 30 aprilie 2021, intre orele 14 – 20, si pe 1 mai 2021, in intervalul orar 10 – 16, mergi in zona magazinului Intersport si cauta casa Iepurasului, inscrie-l pe cel mic si porniti in misiunea contracronometru. Cate unul dintre cei 4 prieteni ai Iepurasului: ariciul Ari, veverita Vivi, caprioara Cori si ursul Martin va vor astepta in puncte cheie din Iulius Mall, iar voi va trebui sa ii gasiti, sa scanati codul QR al fiecarei figurine cu telefonul si sa ajungeti inapoi la zona de Start.

Aici, zilnic, primii 100 de copii vor fi premiati cu cate un ou Kinder si o bautura racoritoare, iar parintii pot verifica pe www.misiuneaiepurasului.ro locul ocupat in clasament, in functie de timpul obtinut pe parcurs. Pe 1 mai 2021, la ora 16, vom afla primii 3 participanti care au obtinut cel mai bun timp si care vor fi premiati cu cecuri cadou in valoare de 500 de lei pentru locul intai, 300 de lei pentru locul al doilea si 100 de lei pentrul locul al treilea.

Raspunde si tu la provocarea Iepurasului si hai la Iulius Town sa te distrezi si sa castigi premii! (G.I.)

Leave a Reply