Traficanti de tigari din Timis si Arad, saltati de mascati! Marfa de contrabanda provenea din Ucraina, Moldova si Serbia

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Timis, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, au efectuat, in 20 mai, nu mai putin de 38 de perchezitii, in judetele Timis si Arad, la locuintele unor persoane banuite ca ar fi detinut si comercializat tigarete de contrabanda.


Au fost puse in executare 10 mandate de aducere.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada decembrie 2020 – mai 2021, persoanele in cauza ar fi achizitionat tigarete, care provin din Ucraina, Moldova si Serbia, pe care ulterior le-ar fi comercializat in judetul Timis.

In urma perchezitiilor, au fost descoperite si ridicate 34.769 de pachete de tigarete netimbrate, 91.283 de lei si 35 de litri de alcool. 9 persoane au fost retinute pentru 24 de ore, urmand a fi prezentate magistratilor, in vederea luarii masurilor legale.

La activitati au participat politistii inspectoratelor de politie judetene Timis si Arad, luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Timis, politisti ai S.R.P.T. Timisoara, precum si jandarmi ai inspectoratelor de jandarmi judetene Timis si Arad.

Actiunea a beneficiat de sprijinul Directiei Operatiuni Speciale.

Cercetarile sunt continuate, in vederea probarii intregii activitati infractionale. (I.P.)

Leave a Reply