“Mamicile cool” din Timisoara au organizat cea mai tare petrecere de Ziua Copilului! Peste 30 de micuti s-au zbenguit timp de aproape 8 ore

Printre manifestarile dedicate Zilei Copilului care au avut loc, astazi, la Timisoara s-a aflat si o petrecerea inedita, asteptata cu sufletul la gura de cei mai mici locatari din blocurile zonei Rusu Sirianu, Hebe, Snagov si Brancoveanu.


Scena in aer liber unde “mamicile cool” si-au dat intalnire, alaturi de copilasi, inca de la ora 11, a fost parculetul de la intersectia strazilor Sirianu si Hebe, care a rasunat de veselie si glasurile celor mici pana inspre ora 20.

Reprizele de dans, sport, desene cu creta pe asfalt si alte intreceri aniversare i-au incantat pe cei peste 30 de copii, care nu vor uita atat de repede ziua de 1 Iunie 2021. Cu siguranta, nici parintii, a caror fantezie organizatorica a depasit toate limitele.

“Cele mai cool mamici organizeza acest aveniment special de 3 ani de zile, cu o intrerupere in 2020, cand am avut acele restrictii pandemice.

Pregatirile incep cu cateva saptamani inainte, cu repetitii, iar pe masura ce se apropie ziua de 1 Iunie, emotiile devin tot mai mari, pentru ca totul trebuie sa fie perfect. Cred ca si in acest an, celebrarea Zilei Copilului in parculetul din zona Chiriac a fost un eveniment unic la nivelul intregului oras”, ne-a declarat una dintre mamicile cool. (E.T.)

Leave a Reply