Invitatie la Lights in the Park, filme, spectacole si teatru in aer liber, la Iulius Town Timisoara (P)

Vibe-ul de vara isi face simtit prezenta in Iulius Town, unde activitatile estivale anima parcul si nu numai. Weekend-ul acesta poti sa „dai o tura in jurul Pamantului” la Lights in the Park, mai apoi te poti odihni la un film la Flight Cinema in My Town, iar daca nu vrei sa pierzi meciurile din campionatul UEFA 2020, vino sa le vezi in parcarea VIP, in aer liber. Cei mici sunt asteptati de „Ratusca cea urata” la teatru si de personaje fantastice, marionete gigant, reprezentatii pe picioroange, dar si spectacol cu foc, la Magic in My Town.


Ca sa faci ocol Pamantului, nu trebuie decat sa vii pana in Iulius Town si sa admiri Gaia, instalatia spectaculoasa de lumina a artistului britanic Luke Jerram. Reproducerea detaliata a Terrei dupa imagini de la NASA, Gaia, va fi prezenta in Iulius Town pana pe 20 iunie 2021. Nu uita sa iti pregatesti si aparatul de fotografiat sau telefonul pentru ca se va lasa cu shooting-uri foto, dar si cu premii!

Magia nu se opreste la instalatia de lumina, ci ajunge in tot parcul din Iulius Town. Trei marionete gigant, doua personaje pe picioroange, momente artistice sustinute de Cirkus Biciclistus, mimi, bufoni si spectacole sustinute de dansatori se vor asigura ca pe chipurile celor mici si celor mari sa apara zambete.

Personajele pot fi vazute sambata si duminica, in perioada, 12 – 13 iunie, in Iulius Gardens, incepand cu ora 16, pana la 20. Magic in My Town propune si un show inedit cu jonglerii cu foc, dar si alte surprize, duminica, de la ora 20,30.

Serile in Iulius Gardens continua cu Flight Cinema in My Town, unde timp de trei zile vor rula pelicule consacrate in lumea cinematografiei. Vineri, timisorenii vor urmari filmul Night at the Museum 2, a doua pelicula, Birds of Prey, va fi pe marele ecran sambata, iar duminica aduce comedia romantica Friends with Benefits.

In fiecare seara, check-in-ul se face la ora 19, filmele incep la 20, iar de la 21,30 atmosfera este intretinuta de un DJ. Pentru mai multe detalii, poti intra pe pagina de Facebook Flight Cinema in My Town // Comedy Nights.

Copiii au parte si de surprize desprinse din povesti. „Ratusca cea urata” le va povesti celor mici despre motivatie si incredere in sine. Piesa de teatru cu papusi va incepe de la ora 11 in Iulius Gardens. Intrarea este libera, insa locurile sunt limitate, pentru a se mentine distantarea fizica.

Daca vrei sa vezi meciul de vineri seara, insa toata familia vrea sa vina la Gaia, stai linistit! In parcarea VIP de la Iulius Town, ti-am pregatit un ecran urias, bean bags, masute si umbrele pentru ca tu sa te bucuri de partidele UEFA Euro 2020, pe toata perioada campionatului, iar cei dragi de evenimentele din Iulius Gardens. Pentru rezervari, poti suna la numarul de telefon: 0732.22.99.33.

Nu uita ca in Atriumul din Iulius Mall, pana duminica, 13 iunie, inca mai poti vizita ineditul muzeu Made in RO! (I.P.)

Leave a Reply