Fashion pentru fiecare zi, in primul magazin DeFacto din vestul tarii, inaugurat in Iulius Town Timisoara (P)

Iulius Town Timisoara vine in intampinarea iubitorilor de fashion cu inca un brand de renume international. Recent, cunoscutul brand turcesc DeFacto a inaugurat primul sau magazin din regiunea de vest si propune articole vestimentare si de incaltaminte destinate intregii familii, dar si accesorii.


DeFacto a inaugurat primul sau magazin din Timisoara la parterul Iulius Mall din cadrul ansamblului mixed-use Iulius Town. Noua locatie, cu o suprafata de 1.130 mp, propune articole vestimentare casual, confortabile, dar chic, destinate atat femeilor si barbatilor, cat si copiilor.

Colectiile se remarca prin piese atemporale, potrivite pentru orice moment al zilei, si reunesc cele mai noi  tendinte vestimentare, definite de stilul minimalist. Oferta este completata de articole de incaltaminte casual si sport, dar si de accesorii.

„Noi, la DeFacto, credem ca moda trebuie sa fie accesibila pentru toata lumea, iar Romania a fost dintotdeauna o piata atractiva. Pana acum, avem aici 3 magazine si urmarim sa ajungem in curand la peste 10 magazine. Am mai facut un pas in aceasta directie si ne bucuram sa fim prezenti in Iulius Mall Timisoara si sa ajungem la clientii nostri din acest oras, pentru a le putea impartasi experienta DeFacto.

Doresc sa imi exprim inca o data recunostinta fata de compania IULIUS pentru sustinerea acordata la materializarea acestui parteneriat. Mai doresc sa le multumesc si tuturor clientilor, care ne-au primit cu drag si ne-au oferit feedback pozitiv dupa inaugurare”, a spus Mert Kozbe, International Expansion Manager DeFacto.

Noul magazin prezinta cel mai recent concept DeFacto de design, cu o estetica moderna si simpla.

„DeFacto este un brand relativ nou pentru Romania, al doilea ca marime in Turcia, care insa a reusit deja sa se impuna pe piata printr-o strategie ambitioasa de dezvoltare.

Prin magazinul recent inaugurat in Iulius Town, si Timisoara este de acum pe harta DeFacto, cu o oferta fresh pentru toate tipologiile de clienti”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Brandul DeFacto a fost fondat in 2005, la Istanbul. In prezent, reteaua internationala cuprinde peste 500 de magazine in mai mult de 90 de tari din toata lumea.

Despre Iulius Town

Iulius Town este un amplu proiect de regenerare urbana, ce include functiuni de retail, office si entertainment si care a dat Timisoarei un imbold puternic, economic si social. Cu 102.000 mp si peste 450 de magazine, Iulius Town ofera cea mai mare suprafata de retail din tara, reuneste cele mai noi concepte disponibile in Europa si branduri in premiera regionala.

Conceptul mixt al Iulius Town Timisoara asigura acces, in acelasi areal, la o gama larga de servicii, atat angajatilor din ansamblu, cat si publicului larg: multiplex cinema cu 12 sali, inclusiv conceptul VIP, cel mai mare centru de health & fitness din tara – World Class, gradinita si scoala, birouri notariale, clinici medicale, reprezentanţe bancare, agenţii de turism, locuri de relaxare si socializare, dar si centre de relatii cu publicul ale institutiilor statului. (I.P.)

Leave a Reply