Apar primele reactii in randul liberalilor din Timis, dupa alegerile cu scandal de sambata! Medicul Mihaela Valcovici si-a retras candidatura pentru functia de vicepresedinte al PNL Timisoara

Dupa scandalul provocat de organizatorii alegerilor interne din cadrul PNL Timisoara, de sambata, care au incercat sa-i trimita acasa pe cei peste 600 de membri veniti la sedinta pentru a-si alege conducatorii, au aparut si primele reactii din partea personalitatilor liberale din capitala Banatului.


Astfel, intr-o cerere adresata PNL Timis, medicul Mihaela Valcovici, vicepresedinta Organizatiei Femeilor Liberale Timis, anunta ca-si retrage candidatura la functia de vicepresedinte al PNL Timisoara.

“Solicit retragerea mea din lista actuala, pe care am vazut-o online, intrucat modalitatea de desfasurare a evenimentelor din 03.07.2021, nu onoreaza spiritul liberal, pentru care militez, la randul meu, ca si predecesorii mei. Exprim speranta in restaurarea grabnica a unui climat adevcat, specific unui partid politic de elita”, se mentioneaza in cererea depusa la partid, in data de 4 iulie, de Mihaela Valcovici.

Reamintim ca, anul trecut, in perioada aprilie – septembrie, vicepresedinta OFL Timis a detinut functia de director al Directiei de Sanatate Publica Timis.

Revenind la alegerile cu scandal de la PNL Timisoara, sa mai spunem ca, desi 293 de membri cu drept de vot l-au ales in functia de presedinte pe Raul Ambrus, conducerea PNL Timis a anuntat ca alegerile vor fi reluate la o data ulterioara. (Mara Ion)

Leave a Reply