Afront la adresa Politiei Lugoj! Doi bastani dintr-un clan tiganesc si-au parcat masinile de lux, un Ferrari si un Lamborghini, chiar pe locurile rezervate autospecialelor din fata sediului politiei

Doi bastani dintr-un clan de tigani din Lugoj, veniti din Germania pentru a-si petrece vacanta de vara, au fost amendati cu cate 435 de lei fiecare, dupa ce au sfidat autoritatea publica si au parcat ilegal, chiar in fata sediului Politiei Lugoj.


Totul s-a intamplat, ieri dimineata, cand cei doi soferi si-au parcat limuzinele de fite, un Ferrari si un Lamborghini, in fata sediului Politiei Municipiului Lugoj, pe locurile rezervate autospecialelor de politie.

Potrivit lugojinfo.ro, soferii celor doua masini au parcat bolizii cat mai aproape de una dintre terasele din zona,  pentru a merge sa-si bea cafeaua. Potrivit IPJ Timis, politistii s-au autosesizat si au aplicat cate o amenda de 435 de lei fiecaruia dintre cei doi soferi.

De altfel, incidentul de, luni dimineata, de la Lugoj, nu este primul de acest tip. In august 2020, politistii din Lugoj l-au amendat pe soferul unui Lamborghini care a parcat, la fel, ilegal, in fata sediului Politiei din Lugoj. Soferul a contestat amenda in instanta, iar in 16 noiembrie 2020, Judecatoria Judecatoria Lugoj a pronuntat o prima sentinta.

Judecatorul a aratat ca fapta pentru care soferul a fost amendat e reala, dar amenda de 870 de lei e prea dura, astfel ca amenda a fost inlocuita cu avertisment.

„Chiar daca fapta comisa de petent, prezinta un grad ridicat de pericol social, dat fiind faptul ca nu a fost savarsita in imprejurari de natura a o agrava, nu a produs alte urmari nefavorabile precum si contextul factual in care a fost savarsita consideram ca nu reclama aplicarea sanctiunii amenzii, iar sanctiunea avertismentului ar fi de natura sa il determine pe petent sa respecte normele privind circulatia rutiera”, se arata in sentinta Judecatoriei Lugoj, care nu este definitiva, putand fi atacata cu apel, la Tribunalul Timis. (V.E.)

2 thoughts on “Afront la adresa Politiei Lugoj! Doi bastani dintr-un clan tiganesc si-au parcat masinile de lux, un Ferrari si un Lamborghini, chiar pe locurile rezervate autospecialelor din fata sediului politiei

  1. Buna judecata…in urma acelei sentințe, țiganii au parcat doua mașini neregulamentar!
    Intr un fel îi dau dreptate judecătorului, amenda de 870 lei e un chilipir, mai bine avertisment la o masina de minim 200.000 euro….in alte state îi confiscau masina doar ptr nesimțire, la noi schimbam sanctiunea in avertisment

  2. Un judecător cu minte la cap constata faptul ca sanctiunea este neîndestulatoare la o masina de lux.
    Totuși judecătorul nu este agent constatator, atunci ma întreb dacă este legal sa schimbe sanctiunea in avertisment… eu cred ca un judecător are dreptul sa constate doar legalitatea procesului- verbal și acest judecător a comis un abuz când a schimbat sanctiunea in avertisment….

Leave a Reply